Festival de datini si obiceiuri in Oraselul Copiilor

/ / Modificat: 2017-12-08
Festival de datini si obiceiuri in Oraselul Copiilor

Primaria Capitalei, prin Teatrul EXCELSIOR, organizeaza in perioadele 8-13 si 17-20 decembrie, in Parcul Oraselul Copiilor (Brancoveanu), evenimentul Mos Craciun vine la EXCELSIOR - Festival de datini si obiceiuri, aflat la cea de-a treia editie.

In fiecare seara, in intervalul orar 18:00-21:00, bucurestenii sunt invitati sa descopere fascinanta lume a spectacolului si sa devina parte din atmosfera feerica a sarbatorilor de iarna. Printre evenimentele cu care organizatorii isi vor intampina oaspetii se numara spectacolele de teatru, concertele de colinde, recitalurile sustinute de artisti consacrati, alaturi de atelierele de creativitate coordonate de actori si concursurile interactive rasplatite cu daruri. Direct de la Polul Nord, Mos Craciun va sosi la polul sud al Bucurestiului, in Oraselul Copiilor, pentru a se li alatura actorilor Teatrului EXCELSIOR si celorlalti artisti invitati.

Dupa primele doua editii, care s-au desfasurat in Parcul Bazilescu din Capitala bucurandu-se de un mare succes in randul copiilor si al parintilor, cea de-a treia editie a programului Mos Craciun vine la EXCELSIOR va aduce in Parcul Oraselul Copiilor, in fata publicului bucurestean, traditii uitate sau putin cunoscute, datini si obiceiuri specifice diverselor regiuni etno-folclorice ale tarii noastre - totul pentru a-i aduce pe cei mici si pe cei mai mari cat mai aproape de magia sarbatorilor romanesti.

Pastrarea si perpetuarea traditiilor si a valorilor strabune este vitala pentru noile generatii, de aceea Festivalul de datini si obiceiuri reprezinta una dintre rarele ocazii de intalnire cu spiritul autentic al sarbatorilor de iarna in mediul urban.

Vor fi zece seri pline de bucurie, entuziasm, zambete, teatru, muzica, dans si povesti pentru toate varstele, iar Oraselul Copiilor va deveni taramul magic al sarbatorilor de iarna, dar si locul de intalnire cu originile folcrolului romanesc autentic.

Programul evenimentelor din perioadele 8-13, respectiv 17-20 decembrie 2017 este disponibil pe site-ul Teatrului EXCELSIOR si pe pagina de Facebook.

Mos Craciun vine la EXCELSIOR - Festival de datini si obiceiuri face parte din programul EXCELSIOR vine in sprijinul familiei, ce cuprinde o serie de evenimente in aer liber dedicate copiilor si tinerilor, fiind conceput ca o alternativa placuta de petrecere a timpului liber pe parcursul vacantei de iarna, dar si ca un spatiu deschis, de familiarizare a acestora cu fascinanta lume a artelor spectacolului. Programul a debutat in luna decembrie a anului 2015, iar anul acesta se desfasoara pentru prima data in Parcul Oraselul Copiilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Festival copii Evenimente Craciun Evenimente in bucuresti Evenimente 2017

Articole recomandate

Citeste si despre