Expozitia Lumea Insectelor, 13 - 28 octombrie, Muzeul Antipa

/ / Modificat: 2012-11-26
Expozitia Lumea Insectelor, 13 - 28 octombrie, Muzeul Antipa

Expozitia Lumea Insectelor, 13 - 28 octombrie, Muzeul Antipa

Fluturi tropicali, coleoptere gigant, "bete ambulante" si multe alte specii de insecte vii va asteapta sa le admirati intr-un spatiu expozitional diferit de tot ceea ce ati vazut pana acum.

Expozitia va face o incursiune in lumea insectelor de pe mapamond, intr-un mod care sa apropie publicul de aceste fiinte care si-au inceput dominatia asupra Planetei noastre, cu mult inaintea dinozaurilor.

Vizitatorii vor avea ocazia sa vada si sa invete lucruri inedite despre fluturii tropicali, atat de speciali prin marimile si culorile lor impresionante; vor intelege fenomenul de mimetism admirand insectele care se confunda cu ramurile sau frunzele plantelor gazda.

Expozitie organizata de MNINGA in colaborare cu Butterfly Trading si Univ. de Vest "Vasile Goldis" Arad.

Chiar daca expozitia este dedicata insectelor vii, acestea gazduiesc si cativa oaspeti, nevertebrate vii, precum miriapodele uriase si temutele tarantule.

Majoritatea insectelor prezentate in cadrul expozitiei temporare "Lumea insectelor" provin din zona tropicala, din luxuriantele jungle ale Malaeziei, Americii de Sud sau ale Africii.

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va asteapta cu fise educative si ghicitori pentru cei mici, aceasta expozitie dorindu-se a fi una informativa, de familiarizare cu lumea fascinanta a insectelor.

Tarife: adulti – 12 RON, copii – 3 RON

Programul de vizitare:

Marti – Duminica intre orele 10:00 si 20:00 (accesul vizitatorilor in expunere este permis pana la orele 19:00).

Vineri, Sambata si Duminica, in intervalul orar 10:00 si 18:00, vizitatorii expozitiei vor putea afla informatii cu privire la speciile expuse si vor putea pune intrebari organizatorului expozitiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitie Muzee copii Muzeul grigore antipa

Articole recomandate

Citeste si despre