Expozitia Eco-Art Exhibition, Gradina Botanica, Bucuresti

/ / Modificat: 2012-10-09
Expozitia Eco-Art Exhibition, Gradina Botanica, Bucuresti

Expozitia Eco-Art Exhibition, Gradina Botanica, Bucuresti


Vernisaj – Marti 9 Octombrie 2012, ora 18:00
Gradina Botanica, Bucuresti.

Melenia Art Gallery, Alpha Bank Romania si Gradina Botanica "Dimitrie Brandza" din Bucuresti, prezinta pe 9 octombrie 2012, ora 18:00, expozitia intitulata "Eco-Art Exhibition".

Expozitia reliefeaza maniera originala de abordare a unor teme ecologice a patru artisti romani: Maia Oprea, Mirela Iordache, Marius Burhan si Mircea Nechita. Ei isi vor prezenta lucrarile de pictura si sculptura in oaza urbana a Gradinii Botanice Bucuresti.

De ani buni activitatea oricarui artist în societatea contemporana capata din ce în ce mai mult o dimensiune ecologica, manifestand totodata preocupare pentru relatia cu mediul înconjurator.

Inevitabil, arta dobandeste constant inspiratie din fenomenul vietii pe pamant, iar acest fapt constituie în cazul nostru chiar paleta artistului. Se intampla foarte des ca artistii, prin sensibilitatea caracteristica, sa capete rolul de activisti în constientizarea crizei consumului de energie si sa sugereze posibile solutii.

Misiunea acestei expozitii este de a oferi oportunitatea sensibilizarii publicului prin intermediul continutului artistic, cu privire la sursele regenerabile de energie si in aceeasi masura, de a-i reuni pe cei preocupati de posibilitatile de a regandi productia si consumul de energie, promovand respectul pentru natura, pentru un stil de viata sanatos, echilibrat, in armonie cu mediul inconjurator si cu noi insine.


 

Durata expozitiei: 9 - 19 Octombrie 2012, orele 10:00 – 19:00
Gradina Botanica "Dimitrie Brandza", Centrul de Educatie Ecologica
Sos. Cotroceni nr.32, Bucuresti

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitie

Articole recomandate

Citeste si despre