Descopera Tenisul premiaza peste 100 de copii

/ / Modificat: 2013-05-10
Descopera Tenisul premiaza peste 100 de copii

In campania Descopera tenisul! prima lectie gratuita de tenis aduce premii pentru 100 de copii participanti

Daca cel mic are prea multa energie si vrei sa si-o foloseasca intr-un mod productiv, il poti inscrie la o prima lectie de tenis. In cadrul campaniei Descopera tenisul!, iti poti aduce copiii la lectii de tenis gratuite, organizate in cluburi sportive din Bucuresti si din provincie.

Campania se deruleaza pana in octombrie 2013 si ofera copiilor cu varsta intre 4 si 10 ani  posibilitatea de a interactiona pentru prima data cu acest sport. Mai mult decat atat, toti cei care participa la lectii sunt inscrisi automat la tombolele lunare din cadrul campaniei.

In perioada mai-octombrie 2013, pe data de 25 a fiecarei luni, se vor extrage 16 castigatori care vor primi echipamente sportive si numeroase alte premii. Numele castigatorilor vor fi anuntate pe descoperatenisul.ro/ro/tombola, iar premiul va putea fi ridicat de la unul dintre cluburile de tenis in care cel mic a participat la lectia gratuita.

Campania Descopera tenisul! isi propune sa promoveze tenisul in randul parintilor ai caror copii au varsta maxima de 10 ani, incurajandu-i sa incerce un nou sport si sa-l testeze prin intermediul lectiilor gratuite. Pentru a-si inscrie copiii la una sau mai multe lectii gratuite, parintii trebuie sa acceseze calendarul Descopera tenisul!, pe www.descoperatenisul.ro, si sa aleaga orasul, clubul si ziua pentru lectia gratuita pe care o doresc.

O lectie de tenis dureaza aproximativ o ora, iar un copil poate participa la oricate lectii dintre cele trecute in calendar. Acestea vor avea loc inclusiv in weekend, iar inscrierile se vor deschide cu doua saptamani inaintea fiecarui eveniment. Cluburile partenere asigura terenul, antrenorul si echipamentul necesar (mingi, rachete). Copiii nu trebuie decat sa fie imbracati si incaltati sport.

Daca cei mici vor dori sa continue practicarea acestui sport, ca urmare a primului contact cu tenisul, ei vor avea posibilitatea sa participe la turnee organizate pentru categoria lor de varsta si in functie de abilitatile lor. In continuarea campaniei Descopera tenisul! vine sistemul de competitii Tenis10.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre