Descopera Lumea Magica a Muzicii la Scoala de Muzica Boem Club

/ / Modificat: 2012-11-22
Descopera Lumea Magica a Muzicii la Scoala de Muzica Boem Club

Pe 15 decembrie 2012, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza la sala ArCub concertul intitulat "Lumea Magica a Muzicii", eveniment in cadrul caruia cursantii scolii vor face o demonstratie a talentului lor si vor arata tuturor celor prezenti ca muzica reprezinta o lume magica.

Scoala de Muzica Boem Club este prima scoala de muzica privata din Bucuresti care ofera cursuri de muzica (pian, chitara, vioara, canto, violoncel, educatie muzicala prescolari, teoria si istoria muzicii, cor, muzica de camera etc.) pentru toate varstele si orice nivel, tuturor celor care doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea.

La concertul "Lumea Magica a Muzicii" vor participa aproximativ 70 de interpreti si peste 400 de persoane, cursanti copii si adulti ai Scolii de Muzica Boem Club, care vor incanta auditoriul cu piese interpretate la pian, chitara, vioara si cu vocea. Interpretii care vor urca  pe scena au varste cuprinse intre 3 ani si 40 de ani si o experienta muzicala ce pleaca de la cateva luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, chiar la cativa ani; cu totii, de la mic la mare, au insa in comun  pasiunea si dragostea pentru muzica.

Pe parcursul a circa 3 ore, auditoriul va putea asculta piese interpretate de copii si de adulti, concertul termindandu-se cu un cocktail aniversar al Scolii de Muzica Boem Club, unde toti participantii vor fi invitati sa sarbatoreasca 3 ani de la infiintarea Boem Club. Toti cei care doresc sa ia parte la acest concert sunt invitati sa trimita o solicitare pe formularul de contact de pe site-ul Boem Club, in vederea primirii invitatiei la concert.

Pentru mai multe detalii despre activitatea Scolii de Muzica Boem Club, vizitati www.boemclub.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre