De Paste, intreaga familie se bucura de surprize la Veranda Mall

/ / Modificat: 2017-04-04
De Paste, intreaga familie se bucura de surprize la Veranda Mall

Veranda Mall intampina sarbatorile de Paste cu o noua campanie adresata familiilor, iar cu aceasta ocazie a pregatit un program special ce include multe surprize si activitati tematice.

Astfel, in perioada 1-18 aprilie 2017, Veranda Mall va fi destinatia ideala pentru cumparaturile de Paste, dar si locul care va surprinde si va aduce atmosfera de sarbatoare prin activitatile pregatite cu aceasta ocazie.

"Sarbatoarea Pastelui este un prilej de bucurie, de reuniune cu cei dragi, dar si acea perioada in care suntem foarte preocupati de pregatirea mesei si de gasirea cadourilor potrivite. Din acest motiv, ne dorim sa fim mai aproape de nevoile clientilor nostri si sa le oferim cadrul ideal pentru cumparaturile de Paste, de la atmosfera de sarbatoare si activitati speciale, pana la oferte si promotii avantajoase", a declarat Maria Craciun, Center Manager Veranda Mall.

In perioada 1-18 aprilie, toti cei care vor face cumparaturi in valoare de minimum 150 de lei in magazinele din Veranda Mall  vor putea castiga premii instant, precum cozonaci de Paste si se vor putea inscrie in cursa pentru premiul cel mare - electrocasnice in valoare de 1000 de euro.

Veranda Mall continua activitatile dedicate copiilor si organizeaza evenimente tematice, precum Vanatoarea de oua cu baloane, Labirintul Iepurasului, un concurs de ciocnit oua si multe altele.

Astfel, pe data de 8 aprilie 2017, copiii sunt asteptati la Vanatoarea de oua cu baloane, o competitie antrenanta si plina de energie, unde cei mici vor fi provocati sa adune cat mai multe oua de ciocolata. Ei vor fi grupati in echipe si vor incerca sa gaseasca ouale de ciocolata ascunse in baloane colorate.

In cadrul Labirintul Iepurasului, copiii vor parcurge un traseu de-a lungul caruia vor rezolva mai multe probe, iar la final vor fi premiati cu jocuri din partea centrului comercial.

Pentru iubitorii de fotografii, Veranda Mall va pregati un photo corner special amenajat in zona Intrarii Amfiteatru, unde Iepurasul de Paste va fi personajul principal.

A doua zi de Paste, Veranda Mall va organiza Marea ciocneala de Paste, un eveniment in cadrul caruia parintii si copiii vor putea participa la un concurs de ciocnit oua, in piateta din exteriorul centrului comercial. Tot atunci, vor avea loc concursuri si piese de teatru pentru copii, astfel incat intreaga familie se poate bucura de sarbatoare la Veranda Mall.

Pentru a afla programul complet, dar si pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina de web www.verandamall.ro, sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre