De la mama la fiica - construieste o relatie extraordinara cu fetita ta

/ / Modificat: 2018-01-29
De la mama la fiica - construieste o relatie extraordinara cu fetita ta

Cand fiica ta va avea 25 de ani, cum iti doresti sa fie relatia dintre voi doua? Ce iti doresti sa ii transmiti pana atunci despre ea insasi, despre cum este sa fii femeie, despre relatii, despre viata? Cum vrei sa isi aminteasca ea copilaria si adolescenta alaturi de tine?

De aici va porni calatoria noastra. Comunicarea nonviolenta ne va fi ghid si ne va oferi instrumentele necesare explorarii acestei relatii complexe si atat de frumoase.

Vei pleca de la curs cu o idee mai clara despre sursa provocarilor din relatia mama-fiica si cum le poti depasi eficient si armonios. Vei deprinde si exersa un mod de relationare care va duce la mai multa apropiere si intelegere profunda intre voi, un mod de relationare prin care sa fii pentru ea un real sprijin in devenirea ei. Si nu in ultimul rand, vei celebra alaturi de alte mame aceasta relatie cu un fabulos potential de vindecare si crestere pentru noi, femeile.

Atelierul va avea loc sambata, 17 martie (10:00 - 17:00) la sediul Asociatiei pentru Comunicare Nonviolenta din Strada Bucovina nr. 1A, bl. L10, et. 4, ap. 49, sector 3 (vizavi de Arena Nationala de pe Bulevardul Basarabia).

Sunt doar 10 locuri disponibile, iar fiecare loc este confirmat dupa achitarea integrala a taxei. Pentru alte detalii folositi adresa de mail monica@nonviolenta.org (Monica Reu).

Pentru inscriere, te rugam sa completezi formularul de AICI

Formator

monica-reu-emma

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA si organizeaza si conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, impartasind metoda in cursuri deschise, grupuri de practica, tabere de familie, scoli si institutii. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.

La inceputul anului 2010 a dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala - fiica ei, Emma. La jumatatea aceluias an, a demarat programul "Educatie empatica - CNV pentru parinti", din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multa bucurie si armonie in viata de familie. Pana in momentul de fata, cursul Educatie Empatica s-a bucurat de succes in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures, Constanta si… Bruxelles.

O prelungire fireasca a acestui proiect a reprezentat-o programul "Educatie Empatica in scoala si gradinita", ce a fost sustinut pana acum la Transylvania College in Cluj Napoca, Casa Montessori din Bucuresti, Scoala Gimnaziala din Sinpetru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2018 Evenimente parinti Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre