Cum sa-ti educi copilul, fara sa-l pedepsesti - conferinta de parenting

/ / Modificat: 2013-03-26
Cum sa-ti educi copilul, fara sa-l pedepsesti - conferinta de parenting

Felul in care ne "disciplinam" copiii lasa urme adanci in adultul de mai tarziu! Vino alaturi de noi pe 10 aprilie 2013, pentru a invata sa eviti capcanele in care cei mai multi parinti, sau chiar educatori, cad.

"Cand eram mic, de fiecare data cand mama voia sa-mi dea o lectie, ma pedepsea, confiscandu-mi cea mai draga jucarie din acel moment. Nu-mi aduc aminte ce-am invatat din asta, altceva decat sa nu-mi mai exprim sentimentele fata de ceea ce-mi este drag, stiind ca acele lucruri vor fi primele care-mi vor fi luate..." - amintiri din copilaria unui tata de gemeni de 5 ani.

Urania Cremene, Master Trainer & Coach impreuna cu Lumea lui MOMO, organizeaza pe 10 aprilie la Libraria Bastilia Conferinta "Cum sa-ti educi copilul, fara sa-l pedepsesti".

Ai cel putin 3 motive pentru a fi unul dintre parintii din sala:

  • Vei intelege care e diferenta dintre pedeapsa si disciplina
  • Vei intelege ce se afla in spatele comportamentelor nedorite, cum sa le previi si cum sa le opresti
  • Vei invata cum sa ai un copil auto disciplinat, fara pedepse, mite si recompense

Conferinta se bazeaza pe metodologia dezvoltata de catre Jody Johnston Pawel, a doua generatie de experti in parenting din SUA, dupa 40 de ani de cercetare aprofundata. Cunoscuta si sub numele Parent's Toolshop, metodologia se bazeaza pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se sustin reciproc, pentru prevenirea si ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene detine din 2010 licenta exclusiva a acestei metodologii in Romania si Europa de Est.

TOTI parintii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus ca punerea in aplicare a cunostintelor dobandite a avut un impact evident in modificarea comportamentului copilului sau copiilor lor si in imbunatatirea relatiei parinte-copil.

Acest workshop se adreseaza parintilor in devenire, tinerilor parinti sau celor care au deja copii preadolescenti si adolescenti si nu in ultimul rand bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite.

Durata conferinta: 2,5 ore (18.30-20.30)

Costuri si inscriere: 60 lei de persoana

Beneficiezi de un cost preferential daca te inregistrezi ca participant, pana la data de 30 martie 2013. Inscrierile au loc la lumealuimomo@gmail.com si se confirma odata cu efectuarea platii. Plata se poate face cash la libraria Bastilia sau la Lumea lui MOMO, in maxim 24 de ore de la inscriere, in limita locurilor disponibile sau online doar pe www.iabilet.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre