Copiii din Nepal au nevoie de noi si numai impreuna ii putem ajuta!

/ / Modificat: 2015-06-11
Copiii din Nepal au nevoie de noi si numai impreuna ii putem ajuta!

Sunt peste 2 milioane de copii in Nepal care au nevoie de ajutorul nostru si aproximativ 5000 de scoli au fost distruse complet de cutremure. Chiar daca nu cunoastem exact semnificatia acestor cifre, ne dam seama ca sunt foarte multi copii nepalezi tristi, care asteapta sa ii ajutam. Noi, cei 80 de copii de la gradinita si cresa ACORNS, alaturi de educatori, parinti si prieteni, vrem sa ii sprijinim sa se intoarca la scoala cat mai curand. Numai asa pot trece peste suferinta, pot reintra in normal si numai asa pot spera la un viitor frumos, la care au tot dreptul. 

Veniti alaturi de noi, ajutati-ne sa raspandim vestea proiectului nostru si, astfel, vom reusi sa le facem o bucurie prietenilor din Nepal!

Copiii_ACORNS_picteaza_pentru_copiii_din_Nepal

Pe 20 iunie, sub umbrela "Impreuna pentru copiii din Nepal” organizam o petrecere cu specific britanic in marea si frumoasa noastra curte de la gradinita (strada Popa Soare, nr. 63, sector 2, Bucuresti) in cadrul careia ne-am propus sa strangem cat mai multe fonduri pentru copiii din Nepal. Avem alaturi parteneri de seama de la British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Netherland Romanian Chamber of Commerce NRCC, The Diplomat, Crowne Plaza, Radio Itsy Bitsy si www.copilul.ro si va asteptam si pe voi, sa fim impreuna pentru copiii din Nepal. 

Copiii_ACORNS

Avem intre 1 si 6 ani si poate va intrebati cum vom reusi sa strangem banii si cum ii vom trimite in Nepal. Banii vor fi adunati de la companiile partenere si de la adultii care vor plati biletul de intrare la petrecerea noastra, de la cei care vor cumpara obiectele pe care noi le-am realizat in aceasta perioada in gradinita si vor licita pentru premiile oferite de sponsorii nostri. Toti banii stransi vor fi livrati catre alpinistul  Alex Gavan  care, prin parteneriatul cu organizatia Kharuna-Shechen, ii va trimite in Nepal. 

Va asteptam pe 20 iunie, de la ora 10.30 la ACORNS Great British Garden Party sa ne jucam, sa ne bucuram si sa facem un bine copiilor care au nevoie de noi! Cei care nu pot ajunge pot ajuta prin donatii direct AICI

Va asteptam alaturi de noi sa crestem impreuna mai buni, mai curajosi si parte dintr-o mare familie, fara granite, dar cu aceeasi dorinta a-i ajuta pe copiii din Nepal sa isi recapete zambetele!

Cu zambet, elan si determinare, 

Copiii ACORNS

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre