Concert Il Divo in Piata Constitutiei

/ / Modificat: 2012-07-04
Concert Il Divo in Piata Constitutiei

Pe 23 septembrie, Il Divo concerteaza pentru prima data in Romania! Dupa ce au vandut peste 26 de milioane de albume, au sustinut concerte pe toate teritoriile lumii si au avut onoarea de a canta in cinstea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Irlandei de Nord, cei patru interpreti Il Divo se pregatesc sa concerteze la Bucuresti, in cadrul turneului mondial din acest an.

Il Divo este un proiect muzical creat de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell (Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent si American Idol ), care a vazut in cei patru protagonisti talentul in stare pura. Trupa formata din artisti de nationalitati diverse, cu tonalitati diferite, cucereste lumea pas cu pas, oferind cele mai frumoase cantece ale lumii, in interpretari de neuitat. Ei sunt: tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elvetian Urs Buhler si cantaretul de muzica pop francez Sebastien Izambard.

Amestecul de nationalitati si varietatea genurilor muzicale abordate fac din Il Divo un proiect inedit la nivel mondial. Stilul in care se incadreaza trupa este cunoscut sub denumirea de operatic pop. Din perspectiva Il Divo, succesul acestui stil se masoara prin cele peste 26 de milioane de albume vandute in toata lumea.

Biletele pentru concertul Il Divo de la Bucuresti se vor pune in vanzare in data de 2 iunie prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro. Pana la aceasta data, biletele se pot cumpara doar de catre membrii fan clubului Il Divo, exclusiv pe www.IlDivo.com. Pentru mai multe informatii despre artisti, vizitati www.IlDivo.com.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti Concert

Articole recomandate

Citeste si despre