Concert caritabil Zambete si flori pe note de pian

/ / Modificat: 2012-04-06
Concert caritabil Zambete si flori pe note de pian

Evenimentul are loc in data de 8 aprilie 2012 la cafeneaua Godot Cafe-Teatru.

Acest eveniment are un scop multiplu: ajutorarea copiilor de la casa de copii Inger Alb Bucuresti (sunt 11 copii: 4 fetite si 7 baieti) si inaugurarea recitalului artistilor amatori.

Casa de copii "Inger Alb" este infiintata de Asociatia cu acelasi nume, asociatie non-guvernamentala, nonprofit, independenta, avand ca beneficiari categoria sociala cea mai sensibila si cea mai vulnerabila, in acelasi timp, copiii abandonati sau proveniti din familii care nu pot sa raspunda corespunzator nevoilor de ocrotire, crestere si educatie a acestora.

Cei care vor participa la eveniment sunt: Anastasia Popa, Irina Constantinescu, Florin Puiu si 2 invitati surpriza (Miruna Popescu o micuta vedeta de 10 anisori si un duet pian - vioara Anastasia Popa si Costin Popescu).

Niciunul dintre participanti nu este de profesie pianist (au absolvit toti scoala de arte), sunt angajati in diverse corporatii si isi doresc ca acest recital sa fie primul dintr-o serie de astfel de evenimente.

Ei spera astfel sa dea curaj celor ca ei sa li se alature pentru viitorul eveniment si sa isi incurajeze spiritul de artisti.

Mai multe detalii pe Godotcafeteatru.ro Spectacol concert caritabil Zambete si flori pe note de pian

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre