Clubul educational Forest Academy este deschis si in vacanta de Paste

/ / Modificat: 2014-04-02
Clubul educational Forest Academy este deschis si in vacanta de Paste

In zilele de luni pana joi, adica perioada 14 – 17 aprilie, Forest Academy va functiona in intervalul orar 9:00 – 18:00. In Vinerea Mare, adica pe 18 aprilie, Clubul educational Forest Academy este inchis.

Vacanta pascala din acest an coincide cu Saptamana Mare, iar Clubul educational Forest Academy a  pregatit pentru aceasta perioada activitati deosebite, in acord cu specificul sarbatorii.

Copiii care vor veni la Forest Academy in vacanta de Paste vor avea pe langa activitati de teme, de limba straina (limba engleza), mesele din acest program (mic dejun, gustare de dimineata, masa de pranz, gustare de dupa-amiaza) si alte activitati/vizite umanitare sau de de relaxare si divertisment, astfel incat copiii sa se poata bucura, atat de soare, de miscare si de jocurile in aer liber cat si de piosenia, cainta si virtutea Saptamanii Patimilor de dinaintea Sfintelor Pasti.

In Lunea Mare, pe 14 aprilie vom vizita Palatul Mogosoaia, apoi ne vom bucura de cateva ceasuri de joaca la padure. In Martea Patimilor, pe 15 aprilie vom face o vizita filantropica la Resedinta Victoria, unde organizam, impreuna cu batranii institutionalizati in acest camin, un Atelier de incondeiat oua. Ziua de miercuri, 16 aprilie este rezervata unei vizite la Manastirea Cernica, urmata de un picnic in padurea din vecinatatea manastirii. Forest Academy incheie seria de activitati organizate in Saptamana Patimilor joi, 17 aprilie cu o vizita umanitara la asezamantul de tip familial pentru copii orfani de la Roata de Jos.

Bucurestenii care doresc sa isi inscrie copiii la activitatile organizate de Forest Academy in  vacanta de Paste pot trimite un email cu datele de contact la adresa office@forest-academy.ro sau se pot inscrie direct la sediul nostru din str. Traian Vasile nr.47. Costul este de 70 lei pe zi sau  350 lei / copil pentru intreaga perioada.

Va invitam pe str. Av. Traian Vasile nr. 47, sector 1, Bucuresti  nu doar  in perioada 14-17 aprilie, ci oricand doriti sa intrati in clubul copiilor isteti si fericiti – Forest Academy.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre