Cel mai prietenos targ de carte, BookLand, revine la Cluj!

/ / Modificat: 2012-06-29
Cel mai prietenos targ de carte, BookLand, revine la Cluj!

Incepand de marti, 26 iunie, Caravana BookLand isi asaza din nou tabara in Centrul Comercial Iulius Mall din Cluj: "BookLand a devenit un prieten drag al Iulius Mall, dupa ce transilvanenii au dat dovada ca apreciaza astfel de manifestari culturale. Aşadar, targul de carte revine ... acasa şi aduce titluri consacrate, dar şi ultimele apariţii beletristice, atat carţi de specialitate cat şi pentru prichindei", declara Sorin Guttman, Shopping Center Manager al Iulius Mall Cluj.

Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania se intoarce la Cluj pregatit un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.


"Intr-adevar, in Iulius Mall Cluj ne-am simtit ca acasa la editia precedenta si suntem siguri ca si de aceasta data vom retrai aceeasi experienta minunata. Clujenii sunt oameni iubitori de carte si cultura, si ii asteptam pe toti la mall sa se adaposteasca de canicula de afara si sa rasfoiasca cateva pagini din cele mai interesante aparitii editoriale", povesteste Mihaela Petrovan, initiatoarea proiectului BookLand.

Le-am pregatit celor care ne vor vizita nenumarate oferte, promotii si tombole, dar nu am uitat nici de evenimentele culturale, foarte apreciate in randul clujenilor. Miercuri, 27 iunie, de la ora 19.00, clujenii vor avea ocazia sa ii cunoasca pe scriitorii concetateni: Horia Badescu, Ioan Pavel Azap, Vasile Igna, Gabriela Leoveanu, Dumitru Cerna si Rodica Marian, care vor fi prezenti in cadrul BookLand intr-o sesiune de lectura publica. In plus, vor expune in cadrul Caravanei sculptorul Adela Cutcan si pictorul Simion Muntean, pe parcursul intregii saptamani.

Caravana BookLand va poposi in Iulius Mall Cluj pana pe 1 iulie.

Caravana BookLand


Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente parinti Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre