Caravana Minimax porneste intr-o noua calatorie prin tara

/ / Modificat: 2016-09-02
Caravana Minimax porneste intr-o noua calatorie prin tara

In fiecare din noi exista o dorinta de a fi cel mai bun intr-un domeniu. Uneori ne visam stand pe un podium, in timp ce ni se pune medalia in jurul gatului.

Noi credem ca fiecare copil este un campion! Fiecare din noi are cel putin o calitate care ne face sa fim exceptionali si nu e nevoie sa avem puteri supra-naturale, ci este suficient sa luptam cu mult curaj, precum Zorro, sa ne salvam prietenii cu o vraja buna precum Bibi, ori sa actionam cu multa vitejie, precum Pompierul Sam.

Ziua Campionilor Minimax se opreste in perioada 2-11 septembrie, in 6 orase din tara, avand 5 statii de joaca in care copiii se pot juca si isi pot intalni personajele preferate din desenele animate: Zorro, Patru prieteni si jumatate, Curiosul George, Pompierul Sam, Fratii Kratt, Mia si Bibi Blocksberg. Fiecare participant va primi un permis de calatorie cu care va putea colectiona diverse stampile, iar din ora in ora va participa la o tragere la sorti cu multe premii.

In fiecare oras, vor fi prezente si mascotele Minimax care vor imparti cadouri si vor avea multe surprize pentru toti copiii.

Anul acesta, Caravana Minimax se va afla in:

- Timisoara - 2 septembrie in Piata Unirii

- Alba Iulia - 3 septembrie in Piata Cetatii

- Cluj Napoca - 4 septembrie in Parc Detunata

- Ploiesti - 9 septembrie pe Platoul Salii Sporturilor

- Constanta - 10 septembrie la Dana Pasageri Port Constanta

- Bucuresti - 11 septembrie in Parcul Alexandru Ioan Cuza

Evenimentele sunt gratuite, intrarea este libera!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre