Campania sociala Doneaza Orice

/ / Modificat: 2014-12-18
Campania sociala Doneaza Orice

Asociatia Lindenfeld, desfasoara in perioada 2-19 decembrie campania "Doneaza Orice", prin care ofera ajutoare copiilor beneficiari ai serviciilor DGASPC in sectoarele 1, 2, 3 si 6.

Asociatia Lindenfeld desfasoara programul educational „Ajungem Mari” pentru copiii institutionalizati sau din familii sarace, avand parteneriat cu Directiile de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului din sectoarele 1, 2, 3 si 6. Lucram cu 300 de copii institurionalizati sau din medii defavorizate, cu ajutorul a 150 de voluntari.

In perioada 2-19 decembrie colectam cadouri pentru cei 300 de copii din centre de plasament, apartamente de tip familial si din sistemul de asistenta maternala si pentru familiile nevoiase din sectorul 6. 

Sunt doua puncte de colectare:

Pentru copiii din centre la Geobar, Strada Covaci nr 6

Pentru familiile din sectorul 6 -  la sediul DGASPC 6, Aleea Istru Nr 4

Incurajam donatiile de orice tip de produs, nou sau utilizat, dar in stare buna: haine si incaltaminte, jucarii, jocuri, carti, manuale, produse de igiena personala, produse de curatenie, produse pentru bebelusi, electronice, eletctrocasnice, echipamente de bucatarie, pentru casa, decoratiuni de Craciun etc. 

Pentru a directiona donatia acolo unde este nevoie, donatorii sunt invitati sa completeze un formular online - http://bit.ly/1vnVNac.

Va multumim pentru generozitate!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre