Campania nationala Fabrica de Clatite continua. Capitolul: Pregatiri pentru Paste

/ / Modificat: 2016-04-19
Campania nationala Fabrica de Clatite continua. Capitolul: Pregatiri pentru Paste

Orice pasionat de gatit stie ca mancarea buna se face in vase de calitate. Articolele de menaj de la Tefal sunt perfecte pentru prepararea mesei de Paste. In plus, achizitionarea lor in aceasta perioada poate aduce premii atractive prin participarea la campania nationala "Fabrica de Clatite Tefal – productii presarate cu creativitate".

Mai precis, pana pe 8 mai, cei care cumpara orice tigaie, cratita sau oala Tefal, si inscriu bonul si data prin SMS sau pe www.tefal.ro, pot castiga unul dintre cele trei premii zilnice sau marele premiu: o bucatarie in valoare de 2.000 euro.

"Sarbatoarea Pastelui e motiv de bucurie, insa pregatirile pot fi extenuante. Prepararea mesei in familie devine mai usoara si mai placuta cand ai la dispozitie ustensile potrivite. ii invitam pe toti cei care vor sa se bucure de o masa imbelsugata alaturi de cei dragi sa descopere  produsele de menaj Tefal si sa participe la campania nationala Fabrica de Clatite, prin care pot castiga premii interesante si utile in aceeasi masura”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania. 

Gust excelent si tehnologie de ultima ora cu gama Tefal Pleasure

Pregatirea mesei devine o placere cand ai la dispozitie gama Tefal Pleasure, din care fac parte tigaile clasice cu dimensiuni de la 24 cm la 32 cm,  tigaia speciala de clatite, cratita cu capac si tigaia wok, toate foarte utile, mai ales cand vine vorba despre realizarea unui meniu de sarbatoare, imbelsugat si copios. 

Invelisul Titanium Force dureaza cu pana la de doua ori mai mult in comparatie cu invelisul Tefal PowerGlide. Particulele din titan, alaturi de stratul holografic 3D cu insertii metalice, precum si stratul superior foarte gros asigura durabilitate si antiaderenta  ridicate. 

Crepe Party cu Tefal Panda

Anul acesta, pe langa cozanaci, pasca si iepurasi de ciocolata, desertul de la masa de Paste se imbogateste cu ursi panda. Este vorba desigur despre nou lansata tigaie de clatite Panda cu elemente decorative, al carei design grafic interior permite realizarea unor clatite inedite, in forma de urs panda.  Tigaia poate fi folosita si pentru clatitele cu forma clasica, rotunda. 

La fel ca toate tigaile Tefal, si  noul model Panda dispune de tehnologia exclusiva Thermo-Spot®, ce indica momentul cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, astfel incat preparatele sa aiba culoare, textura si gust, cele trei elemente cheie care desavarsesc experienta culinara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre