Bucharest School Fest - editia a II-a

/ / Modificat: 2014-03-13
Bucharest School Fest - editia a II-a

Este invatamantul privat alternative pentru performanta?

Descopera raspunsurile la Bucharest School Fest - editia a II-a, din 21 martie, ora 11.00 in Baneasa Shopping City, intrarea Grand Cosmos.

Salonul educatiei particulare este singurul eveniment dedicat activitatilor curriculare si extra curriculare din invatamantului privat, alternativ si multicultural bucurestean, peste 30 de scoli, gradinite, licee particulare, tabere si cluburi de copii putand fi intalnite pe durata celor 3 zile in cadrul expozitiei si al evenimentelor conexe.

Liceul Teoretic International de Informatica – ICHB, International School of Bucharest ISB, Scoala Germana - Deutsche Schule Bukarest, International School for Primary Education - InSpe, Scoala Metropolitana ARC, Gradinita Prikindel, Scoala Privata Aletheea, Gradinita si Scoala primara Happy Children Academy, Ada Kindergarten & School, SmartKids Gradinita&Scoala& Afterschool, Gradinita si Scoala primara Butterfly, Scoala Libera Waldorf, Gradinita Zece, Gradinita Zori de zi, Tabara si Scoala de flori, Tabere TUMBA, Povestila.ro, FUDV, Oakadu Quality Toy Store, Montessori Kindergarten Orizonturi Libere,  FasTraKids, IntegralEdu, Scoala japoneza Sakura, Grupul Contrapunct, Institutul Cultural Turc si Scoala Micile Vedete.

Editia din acest an isi doreste ca pe parcursul celor 3 zile sa desfasoare un larg spectacol multicultural, aducand pe scena evenimentului copii talentati din scoli de limba romana, engleza, turca, germana, japoneza. Pentru acei parinti care doresc a descoperi activitatile extrascolare care ar aduce un plus de valoare in educatia si cultivarea pasiunilor copiilor, pictura pe apa, fotografia, arta origami, desenul manga sunt cateva din atelierele pe care copiii le pot frecventa in cadrul evenimentului. Parintii pot apela la sfaturile psihologilor sau specialistilor in dezvoltarea copiilor care vor fi prezenti la Bucharest School Fest.

Un moment deosebit in cadrul Bucharest School Fest este si lansarea CATALOGULUI OLIMPICILOR, catalog in care vom inscrie copii exceptionali, cu rezultate de aur, atat in olimpiadele nationale si internationale, cat si in alte concursuri de anvergura.  Prima pagina este scrisa de olimpicii de “aur” ai Liceului Teoretic International de Informatica Bucuresti.

Va invitam la deschiderea oficiala si conferinta de presa care vor avea loc vineri 21 martie, incepand cu ora 11.00, urmate de un spectacol multicultural si de lansarea CATALOGULUI OLIMPICILOR.

"Intr-o perioada in care invatamantul in Romania este la rascruce, in care parintii fac eforturi mari in a alege ce e mai potrivit copilului lor, dorim a contribui la luarea unei decizii cat mai bine documentate. Bucharest School Fest este evenimentul in care nevoia parintilor de a descoperi o cat mai bogata informatie despre invatamantul privat se intalneste cu dorinta educatorilor de a prezenta o cat mai larga oferta educationala. Totul inspre binele si bucuria copiilor nostri!", a declarat Victoria Lupu, Director General Distinct Image, compania organizatoare Bucharest School Fest.

schoolfest.baneasashoppingcity.ro

Facebook Bucharest School Fest

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre