Brainstorming ofera cursuri gratuite de baby sitter mamicilor din Bucuresti

/ / Modificat: 2014-12-18
Brainstorming ofera cursuri gratuite de baby sitter mamicilor din Bucuresti

Brainstorming  Consulting  impreuna cu agentia de publicitate Godmother desfasoara proiectul  "Trei generatii pentru maine" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul care inceput in mai 2014 se va finaliza in octombrie, 2015 si se adreseaza tinerelor mamici care sunt interesate de cursuri gratuite de baby sitter. Tot in cadrul proiectului, mamicile isi pot aduce copiii la sediul unde se tin cursurile, Brainstorming oferind in cadrul proiectului si servicii de after-school. 

Participantii vor primi un certificat recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Obiectivul general al proiectului consta in cresterea sanselor de ocupare ale femeilor din Bucuresti prin activitati de formare profesionale si masuri de armonizare a vietii de familie si vietii profesionale, in contextul eliminarii stereotipurilor de gen si a discriminarii femeii la locul de munca.

Grupul tinta al proiectului este constituit din 280 de femei din Bucuresti, tinere absolvente, mame cu copii intre 5-9 ani si femei de peste 45 de ani, care sunt in cautarea unui loc de munca si care doresc sa initieze o activitate independenta sau sa se califice/recalifice, pentru a-si creste sansele de ocupare. 

"Acest proiect s-a nascut din dragostea pentru copii, din pasiunea pentru educatia conceputa ca o aventura a cunoasterii de sine, din increderea in inteligenta omului care, pentru a-si atinge potentialul, o ia de la capat ori de cate ori simte ca asa trebuie." - a declarat managerul proiectului, Ana Vasilache.

Informatii despre cursuri se gasesc pe site-ul http://www.b-storm.ro, iar inscrierile se pot face pe site-ul: http://b-storm.ro/cursuri-calendar/formular-inscriere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre