Bounty Fair, shopping creativ in gradina

/ / Modificat: 2018-06-14
Bounty Fair, shopping creativ in gradina

Va asteptam cu mic, cu mare sa descoperiti minunata si magica lume Bounty Fair, printre ateliere de creatie, spectacole interactive, clase de balet, hamace si casute in copac.

Bounty Fair #35 a pregatit un eveniment dedicat shoppingului creativ, alaturi de aproximativ 70 dintre cei mai talentati designeri si artizani romani, dar si un mediu de dezvoltare creativa pentru cei mici si cei mai mari.

bounty-fair

Pe tot parcursul weekendului sunt organizate si sustinute in gradina 15 ateliere haioase si educative cu tematici variate, adaptabile pentru varstele micutilor, in cadrul carora se vor distra si isi vor dezvolta abilitatile creative. (Nu este necesara programarea sau inscrierea in vederea participarii la ateliere).

Cei mici vor avea ocazia sa picteze pe apa, lemn, evantaie de hartie, ceramica si sa realizeze figurine din origami sau sa descopere tehnica servetelului, ori quilling. De asemenea, pot alege dintre ateliere de Window Color, Atelier de Ingeri pictati pe lemn, Pictura si decor lampioane, Atelier Re – Creatia Mare, Atelier Fimo si Coronite cu flori de deal.

*Prețul atelierelor variaza intre 5 si 25 lei.

Sambata in Poienita Bounty Fair va asteapta Victoria Dance Studio cu o clasa de balet, iar duminica, in Gradina Bounty Fair va asteapta JuxiMagic cu spectacolul interactiv pentru copii – Cesulet Timpulescu vrea sa fie soricel (11:00).

In esenta, evenimentul se adreseaza iubitorilor de design, cautatorilor de educatie creativa si amatorilor de produse originale, lucrate cu atentie pentru detaliu si multa pasiune!

  • Data: 16-17 iunie 2018
  • Program: 10:00 - 20:00
  • Locatie: Casa Universitarilor, Bucuresti
  • Intrare: 8 lei/persoana/zi
  • Copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.

Mai multe detalii gasesti in event-ul de pe Facebook: https://goo.gl/4VJjF8

Iar despre ateliere pe site-ul nostru: https://goo.gl/khXW17

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati copii Ateliere de creatie copii Activitati recreative copii

Articole recomandate

Citeste si despre