Baneasa Shopping City invita copiii la un concurs creativ: Abecedarul Imaginatiei

/ / Modificat: 2016-03-23
Baneasa Shopping City invita copiii la un concurs creativ: Abecedarul Imaginatiei

Baneasa Shopping City se implica activ in viata comunitatii si ii invita pe toti copiii cu varste intre 6-13 ani sa recreeze lumea din caramizi LEGO® ca sa castige un loc in Abecedarul Imaginatiei, unul dintre cele mai creative si interactive proiecte educationale pentru copii.

Pana pe 1 aprilie copiii sunt invitati sa se organizeze in echipe de 3 - 5 membri si sa isi aleaga litera pe care doresc s-o interpreteze sub forma unei constructii din caramizi LEGO®. Echipa trebuie sa fie coordonata de un parinte sau un cadru didactic. Echipele folosesc propriile caramizi LEGO®, indiferent de marime, culoare sau colectie, fara limita de piese. Proiectul va fi inscris in "Expozitia imaginatiei" pe www.expozitiaimaginatiei.ro.

Echipele trebuie sa lucreze la realizarea constructiei si sa le finalizeze in proportie de 70%, pana pe data de 1 aprilie. Aceasta trebuie prezentata printr-un filmulet de maximum 2 minute care va cuprinde si descrierea lucrarii. Pentru validarea inscrierii, fiecare echipa trebuie sa incarce in contul sau de pe www.expozitiaimaginatiei.ro filmuletul de prezentare.

Dupa incheierea perioadei de inscrieri, vor fi anuntate echipele selectionate, in intervalul 18-22 aprilie. Cele mai creative constructii vor fi expuse in cadrul expozitiei din Baneasa Shopping City si fiecare membru al echipelor castigatoare va fi premiat. Premiul publicului va fi rasplatit cu console de jocuri PS4 Sony, echipa care va castiga premiul creativitatii va primi seturi creative Caran D’Ache, premiul inovatiei va aduce membrilor echipei cate un Ipad Mini 4, iar marele premiu va fi o excursie de 5 zile la Legoland Germania pentru intreaga echipa.

Barca

"Expozitia imaginatiei" le ofera copiilor cadrul perfect in care pot lucra in echipa, ii antreneaza sa isi dezvolte abilitatile de prezentare video si de vorbit in public si mai ales le ofera ocazia sa se exprime si sa arate modul in care vad ei lumea. 

Baneasa Shopping City ii incurajeaza pe copii sa priveasca fara limite lumea care ii inconjoara, iar cu viziunea lor sigur vor pregati cea mai creativa colectie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre