Baneasa Shopping City daruieste clientilor sai experienta Cirque du Soleil, cu ocazia aniversarii a 9 ani de activitate

/ / Modificat: 2017-04-11
Baneasa Shopping City daruieste clientilor sai experienta Cirque du Soleil, cu ocazia aniversarii a 9 ani de activitate

Baneasa Shopping City va gazdui pe data de 2 mai 2017, in premiera pentru vizitatorii unui centru comercial romanesc, un scurt fragment din spectacolul Varekai sustinut de Cirque du Soleil. Prin colaborarea cu artistii renumitei trupe internationale, Baneasa Shopping City celebreaza 9 ani de la deschidere, in stilul caracteristic, daruind vizitatorilor sai experiente memorabile.

Pentru a-si incuraja clientii sa-si redescopere stilul si sa experimenteze lumea magica a cumparaturilor la cele mai inalte standarde, pe parcursul lunii aprilie, vizitatorii Baneasa Shopping City vor putea lua parte la o serie de activari desfasurate intr-un decor de poveste, precum si la evenimentul din 2 mai. Special pentru clientii Baneasa Shopping City, Cirque du Soleil a pregatit un scurt fragment din show-ul Varekai, ca o introducere a celor sapte reprezentatii pe care artistii le vor sustine la Bucuresti in luna mai.

Inca din anul 2008 si pana in prezent, Baneasa Shopping City a gazduit nenumarate evenimente memorabile, inedite, in premiera pe piata romaneasca. Pentru a pastra aceasta traditie, dar si din dorinta de a multumi in stilul caracteristic pentru milioanele de vizite din toti cei 9 ani de poveste, Baneasa Shopping City aduce lumea fantastica a spectacolului mai aproape de clientii sai, printr-un concept inspirat de show-ul Varekai by Cirque du Soleil.

Regizat de Dominic Champagne, show-ul prezinta o lume in care totul este posibil, o lume caleidoscopica in care apar creaturi fantastice care cutreiera paduri magice si care incep o incantatie in cinstea unei vieti redescoperite. Termenul Varekai este preluat din limba hoinarilor universali in care inseamna “oriunde”, iar tema spectacolului isi propune sa aduca un omagiu sufletului nomad, spiritului si artei traditionale a circului, precum si celor care-si cauta mereu, cu o pasiune infinita, calea catre Varekai.

„De-a lungul celor 9 ani, ne-am obisnuit clientii cu experiente memorabile, iar aceasta va continua sa fie una dintre traditiile noastre. De aceea, pe tot parcursul lunii aprilie, dar mai ales pe 2 mai, aducem o noua premiera pentru vizitatorii centrului comercial: prezenta Cirque du Soleil in cadrul Baneasa Shopping City. Iar pentru a completa aceasta experienta inedita, am decorat in spirit de poveste spatiul comercial si am pregatit o serie de activari pentru vizitatorii nostri, invitandu-i sa experimenteze latura fantastica a shoppingului.” a declarat Alexandru Bogdan, Director Marketing Baneasa Shopping City.

Pentru ca experienta aniversara Baneasa Shopping City sa fie cu adevarat memorabila pentru vizitatori, incepand cu data de 8 aprilie, acestia vor fi surprinsi cu activari si surprize speciale, de la parade si concursuri, pana la experiente inedite virtual reality, al caror program poate fi gasit pe site-ul Baneasa Shopping City.

Toate aceste activitati sunt dedicate vizitatorilor si clientilor Baneasa Shopping City, in semn de multumire pentru fidelitatea cu care, timp de 9 ani, au ales calitatea la cele mai inalte standarde. Si pentru ca „It’s ok to live your fairytale. All in the name of fashion”, sunteti asteptati sa faceti parte din povestea noastra magica de shopping!

Pentru mai multe detalii: Facebook Baneasa Shopping City sau www.baneasa.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre