Atelierul Cufarul Cu Povesti. Lectura si teatru pentru copii si parinti

/ / Modificat: 2013-01-23
Atelierul Cufarul Cu Povesti. Lectura si teatru pentru copii si parinti

Cu Daniela Miscov si Andreea Bolovan

Sambata 26 ianuarie, ora 11, pentru copii intre 6 si 10 ani, in Libraria Bastilia (str. Piata Romana nr. 5) spunem povesti cu dinozauri si dragoni.

Invitat special: Ana Diaconescu, muzeograf la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".

Bilet: 35 lei/ copil si insotitor.  20 locuri. Participarea se face numai cu rezervare.

Rezervari la adresele: artelierdproiecte2012@gmail.com, artelierd@yahoo.com, la tel. 0724.554.199 sau 0756.158.766.

Dupa ce vom afla cateva lucruri din lumea stiintei despre aceste creaturi uriase si fascinante, vom spune povesti  din "Marea Carte despre Monstri, Spiridusi si Dragoni Uriasi" de John Malam, de la Editura Litera, si vom admira bogata expozitie tematica de carte, filme si materiale educationale din librarie. 

Vom calatori in timp, cu milioane de ani in urma, si vom recrea o amprenta de dinozaur. Apoi vom lupta impotriva unui dragon alaturi de viteazul cavaler Beowulf, dupa care vom discuta despre bine si rau, intrand in poveste si asumandu-ne roluri si situatii, cu ajutorul teatrului.

Vom sarbatori 1 an de Cufar Cu Povesti, alaturi de primele lui personaje: Sten, un baietel care nu iubea cartile, si Story, un soricel povestitor. Sten si Story isi vor inversa rolurile in 2013, astfel ca Story va asculta povestile lui Sten, care intre timp a invatat sa iubeasca mult cartile si are propriile lui preferinte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre