Ateliere pentru copii si aventura parc la Karpatia Pony Show 2017

/ / Modificat: 2017-05-23
Ateliere pentru copii si aventura parc la Karpatia Pony Show 2017

Karpatia Pony Show, ce va avea loc pe Domeniul Cantacuzino, intre 27 si 28 mai, este mai mult decat un show ecvestru. Pe langa competitiile cu ponei si cai, ce vor avea loc pe domeniul din Floresti, Prahova, organizatorii isi doresc sa incurajeze activitatile in natura si atelierele dedicate copiilor!

afis_karpatia_pony_show

Agrement cu ponei

Intitulata Ciresarii 2.0 in natura, o zona ampla de agrement cu ponei si cai, precum si trasuri, va permite parintilor sa isi introduca copiii in universul ecvestru, de la cele mai mici varste. De altfel, in cadrul Karpatia Pony Show vor avea loc si concursuri de frumusete pentru ponei, concursuri de impletit coame, parade ale poneilor si se vor prezenta publicului ponei spre vanzare.

Atat parintii, cat si copiii vor putea urmari concursurile cu ponei si cai: Concursul pentru Ponei, unde calaretii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase si varste ce vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje; Concursul National de Proba Completa pentru calareti o stea, novici si prenovici. Sambata, 27 mai va avea loc si un spectaculos show de acrobatii ecvestre, sustinut de calaretii Cross-Country Farm si demonstratii de atelaje trase de ponei!

Ateliere creativ educative

 „Piticii” se vor putea recrea la ateliere creativ-educative. Acestea vor contine tehnici de pictura pe apa (tehnica marmorarii), crearea de mini-gradini, realizarea de obiecte cu si din hartie, pictura pe ceramica si modelare cu lut, personalizarea unor cesti si farfurii, decoratiuni din ceramica (magneti, brose, pandantive), confectionare de palarii de cowboy, potcoave cu sfoara sau realizarea de puzzle-uri cu caluti.

Aventura Parc si plimbari in natura

Pentru copiii mai mari si tineri, la Karpatia Pony Show va exista un inedit Aventura Parc, ce va pune la dispozitie spectatorilor plimbari pe biciclete mountain-bike, tiroliana, tras cu arcul, tir cu pusca airsoft, bungee, teren de volei si multe altele.

Va exista o zona multisenzoriala, special amenajata pentru copii (copiii vor putea explora multiple tipuri de suprafete). Se va crea o zona de pictura pe fata, tatuaje cu henna si impletituri in par.

Totodata, iubitorii de natura vor beneficia de sapte modalitati diferite de a descoperi Domeniul Cantacuzino: pe jos, in tururi ghidate, cu biciclete mountin-bike, cu poneiul, cu trasura cu ponei, prin tur virtual cu ochelari 3D si masinute de teren (drive-test).

Spectatorii prezenti la Karpatia Pony Show pot explora si optiunile culinare puse la dispozitie de organizatori: de la meniuri vegetariene la grill, inghetata si dulciuri naturale pana la mancaruri internationale.

Mai multe detalii pe Facebook KarpatiaPony.

/trasura-ponei-2

BILETE

Biletele pentru prima editie a Karpatia Pony Show se pot achizitiona cu discounturi de pana la 60% in avans de pe site-ul bilete.ro sau direct la eveniment, conform politicii de bilete a evenimentului.

Abonamente si bilete achzitionate in avans, intre 20 mai – 26 mai 2017

Abonamente 27 - 28 mai – adult – 30 lei, 1 adult + 1 copil - 40 lei, 1 adult + 2 copii – 50 lei, 1 adult + 3 copii - 70 lei

Bilet pentru o zi (27 mai sau 28 mai) – adult 20 lei, 1 adult + 1 copil – 30 lei, 1 adult + 2 copii – 40 lei, 1 adult + 3 copii – 50 lei.

Beneficii suplimentare pentru biletele si abonamentele achizitionate in avans

Abonamente si/sau bilete zilnice achizitionate in avans vor beneficia de acces prioritar in tribunele acoperite, in limita celor 500 locuri disponibile, fara a se putea rezerva locuri. Nu se vand bilete cu loc, se vor aloca bratari pentru acces preferential.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona on-line de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro.

Bilete achizitionate dupa data de 27 mai 2017

Abonamente 27 – 28 mai: adult – 35 lei, 1 adult + 1 copil – 50 lei, 1 adult + 2 copii – 70 lei, 1 adult + 3 copii – 90 lei

Bilet pentru o zi (27 sau 28 mai) – adult - 25 lei, copil – 15 lei. Nu se vand bilete copiilor ( sub 14 ani) neinsotiti de un adult.

Copii sunt considerate toate persoanele cu varsta sub 14 ani.

Nota generala: In contextul actualei politici, un adult va putea sa insoteasca un numar de maximum 3 copii, pentru buna desfasurare a activitatilor in cadrul evenimentului. Pentru cazurile in care un adult doreste sa insoteasca mai mult de 3 copii, vom considera contextul ca fiind un grup organizat si permitem accesul tuturor copiilor doar daca suntem anuntati in avans la adresa carmen.croitoru@rumor.ro. Grupurile organizate vor fi gestionate individual si personalizat si beneficiaza de o politica de acces separata.

PROGRAM

Sambata, 27 mai 2017

Accesul publicului se face incepand cu ora 10:30

11:00 Prezentarea raselor de ponei si masuratoarea oficiala a poneilor
12:00 Atelaje trase de ponei
12.30 Obstacole ponei (parcurs obstacole cu inaltimea de 40 cm)
Obstacole ponei (parcurs obstacole cu inaltimea de 60 cm)
Parcurs obstacole pentru cai si calareti debutanti
Obstacole pentru calareti amatori
14:00 Poba de cross-country (obstacole naturale) pentru calareti prenovici
14:30 Poba de cross-country (obstacole naturale) pentru calareti novici
15:00 Poba de cross-country (obstacole naturale) pentru calareti 1*
15.:30 Obstacole pentru cai (1 m)
Obstacole pentru cai (1,1 m)
17:00 Dresaj ponei (proba 1)
18:00 Working Equitation, proba dresaj

Duminica, 28 mai 2017

Accesul publicului pe Domeniul Cantacuzino incepand cu ora 10:00

Ora 10:00 Dresaj ponei (proba 1)
Ora 11:30 Obstacole ponei (parcurs obstacole cu inaltimea 40 cm)
Obstacole ponei (parcurs obstacole cu inaltimea 60 cm)
Proba de obstacole prenovici in cadrul Concursului National de Proba Completa (CNC)
Proba de obstacole cai si calareti debutanti
Proba de obstacole pentru calareti amatori
Ora 13.00 Working Equitation (proba de viteza)
Ora 14:00 Show de acrobatii ecvestre
Proba de obstacole pentru categoria 1* din cadrul Concursului National Complet (CNC)
Proba de obstacole cu inaltimea 1m
Proba de obstacole pentru categoria 1* din cadrul
Concursului National Complet (CNC)
Proba de obstacole cu inaltimea 1,10 m
Ora 17:30 Atelaje doi ponei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre