Atelier Harry Potter si jocul de vaj-hat

/ / Modificat: 2014-02-10
Atelier Harry Potter si jocul de vaj-hat

Tanarul vrajitor Harry Potter este un personaj foarte indragit si un talentat jucator de vaj-hat. in echipa Cercetasilor de la Scoala de Magie si Vrajitorie el detine o pozitie foarte importanta: cea de cautator al hotoaicei aurii.

In timpul atelierului ne familiarizam cu peisajul de la Hogwarts si cu jocul de vaj-hat: privim scurte fragmente din film, aflam care sunt regulile, jucatorii, rolul baloanelor ghiulea sau comportamentul hotoaicei aurii, precum si o scurta istorie a jocului pornind de la cartea Vaj-hatul de-a lungul secolelor, pe care insusi Harry Potter o citise pentru a se documenta, la recomandarea colegei lui Hermione Granger.

Harry_Potter_Quidditch

In cadrul aplicatiei practice ne imaginam si desenam un joc de vaj-hat: de la teren pana la personaje zburand pe maturi, comentator sau galerii ale echipelor.

Vaj-hatul este un sport fictional creat de autoarea engleza J. K. Rowling, care se joaca in seria de romane Harry Potter.

Atelierul Harry Potter si jocul de vaj-hat se desfasoara in ziua de sambata, 15 februarie, orele 15:00 – 17:00 si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani.

Locatie: Anaid Art Gallery, Str. Slobozia nr. 34 (langa Rondul Cosbuc/ Piata Regina Maria)
inscrieri: angelica@globalmindscape.ro, 0724 083 932 (Angelica Iacob)

Taxa participare (include materialele folosite): 20 lei / copil

Mai multe detalii aici: www.globalmindscape.ro/atelier-harry-potter-si-jocul-de-vaj-hat/ sau aici: http://caravanamuzeelor.wordpress.com/2014/02/05/atelier-harry-potter-si-jocul-de-vaj-hat/

Atelierul este realizat de Global Mindscape in parteneriat cu: Anaid Art Gallery

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre