Atelier de caligrafie pentru copii

/ / Modificat: 2016-03-10
Atelier de caligrafie pentru copii

Academia Motanov organizeaza la Bucuresti prima editie a atelierului de caligrafie pentru copii de clasele II-VI, in perioada 19 martie – 24 aprilie.

Se face tot mai putina caligrafie in scoala, in timp ce copiii sunt tot mai obisnuiti cu tastaturi si ecrane tactile. Caligrafia antreneaza concentrarea, ii invata pe copii atentia la detalii, rabdarea. Pericolul e sa se plictiseasca atunci cand li se preda, asa ca antrenoarea atelierului, Stefania Iorgoiu, a avut grija sa faca un design de curs orientat spre "arts & crafts".

Ca sa fie amuzant si pasionant pentru copii, atelierul foloseste instrumente de scris diverse si cu poveste – pene, penite si tocuri, pensule, dar experimenteaza si aplicatii – caligrame (cuvinte dispuse intr-o anumita forma), decorarea unei majuscule ca in vechile manuscrise, modelarea literelor din sarma subtire, caligrafie pe tricouri.

Locurile sunt limitate la 10 si se ocupa in ordinea inscrierilor, care se fac prin trimiterea motivatiei pe mail pana pe 15 martie. Atelierul are 6 sedinte de cate 2 ore, timp de 6 weekenduri. Costul este de 300 lei si include materialele pe care le vor folosi copiii la atelier. Pentru detalii si inscriere, vizitati pagina atelierului de caligrafie pentru copii.

Academia Motanov este un proiect al asociatiei Brain Fitness, orientat pe ateliere pentru copii si tineri, gandite de un motan imaginar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre