Asociatia Work at Home Moms Romania se bucura sa va informeze despre evenimentele lunii Mai 2016

/ / Modificat: 2016-05-10
Asociatia Work at Home Moms Romania se bucura sa va informeze despre evenimentele lunii Mai 2016

Asociatia Work at Home Moms Romania se bucura sa va informeze despre evenimentele lunii Mai 2016

In Mai continuam intalnirile din cadrul Programului "Mom@Work" cu 2 intalniri:

- seria "Digital marketing", alaturi de Gabriela Ciocan, trainer si specialist marketing. intalnirile au loc pe 7, 8, 14 mai, in intervalul orar 9-12, in Str. Tache Ionescu, nr. 11, Piata Romana, cladirea Tache Ionescu ASE, Bucuresti. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, inscrierile se fac pe contact@wahm.ro, iar mamele din segmentul vulnerabil: singure, fara venituri etc. au prioritate. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

- seria "Branding personal", alaturi Florina Badea - consultantul in comunicare si PR al Asociatiei. Prima intalnire are loc pe 17 Mai, in intervalul orar 17-19.00, in locatia Casa Rudolf Steiner Bucuresti, str. Visinilor, nr. 17, Bucuresti. A doua intalnire are loc pe 24 Mai, in intervalul orar 10-12, va avea loc ONLINE si este necesara instalarea aplicatiei Skype si crearea unui cont. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, inscrierile se fac pe contact@wahm.ro, iar mamele din segmentul vulnerabil: singure, fara venituri etc. au prioritate. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

Tot pe 7 Mai avem Ziua portilor deschise - ateliere WAHM, unde va asteptam cu ateliere, joaca si voie buna, intre orele 10-16, la Casa Rudolf Steiner - Str. Visinilor nr. 17, langa Hala Traian, Bucuresti. Ziua Portilor deschise va gazdui o serie de ateliere de culoare si bucurie, avand ca traineri mame din comunitatea noastra. Deoarece locurile sunt limitate, va asteptam pe contact@wahm.ro, specificand la inscriere pentru care atelier optati, precum si numarul de persoane. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

Pe 11 Mai va invitam la o sezatoare de mare interes pentru mamele care lucreaza de acasa: Educatia prin metode alternative. intalnirea va avea loc in intervalul orar 18-20, in locatia Podul lui Sfredelus, str. Drumul Sarii, nr.84, Bucuresti. Participarea se face pe baza de donatie la latitudinea fiecaruia, iar inscrierile se fac pe adresa alina.smarandache@wahm.ro. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

Pe 14 Mai invitam mamele din Constanta la cursul Croitorie de baza1, cel mai potrivit mix de teorie si workshopuri practice, conceput special pentru cele ce gandesc intuitiv, invaţa eficent si respira creativitate. Este vorba despre primul atelier dintr-o serie de 5 din cadrul cursului de croitorie de baza, alaturi de trainera noastra Irina Marangic. intalnirea va avea loc in intervalul orar 9.30-14.30, in locatia: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL). Inscrierile se fac pe olivia.grigore@wahm.ro , iar pretul este de 80 lei (Locurile sunt limitate, pot participa maximum 10 persoane). Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

Tot pe 14 Mai, dar in Bucuresti, va invitam la Atelierul de Remedii florale Bach. Atelierul de initiere in terapia cu remediile florale Bach este un atelier introductiv, care ofera cunostinte in domeniul terapiei Bach si informatii despre propria personalitate. Acest eveniment face parte din proiectul "Mame meseriase" prin care ne propunem sa sprijinim mamele sa capete noi deprinderi si sa porneasca pe noi drumuri profesionale. Atelierul va avea loc in intervalul 10-12, in locatia Creative Arts: Strada Matasari, nr 21 A, Bucuresti. Pretul atelierului este de 80 ron, iar inscrierile se fac pe monica.pastia@wahm.ro. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

Pe 19 Mai, invitam mamele din Constanta la prima sesiune pe tema FOTOGRAFIA DE PRODUS la care trainer ne va fi Alexandru Busuioc. Sesiunea va avea loc in intervalul orar 17.30-19.30, in locatia sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL). Inscrierile se fac pe adresa olivia.grigore@wahm.ro, iar donatia este la latitudinea participantilor. Fondurile stranse vor fi directionate spre oferirea de locuri gratuite mamelor din segmentul vulnerabil pentru expunere la Targurile WAHM Constanta in 2016. Numarul de locuri este limitat si doar cei inscrisi pe adresa de mail vor putea participa. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

Pe 22 Mai avem al treilea eveniment din seria "Mama antreprenor", in cadrul caruia puteti afla cum sa initiati si sa dezvoltati un business pe temele anuntate. Evenimentul are loc intre orele 15:30-19:00, in locatia Elefantelul curios- Afterschool, loc de joaca si petreceri: Bd Constantin Brancoveanu 7D, Bucuresti. Gradina din Gura Siriului ne va asigura un bufet sanatos si gustos. Cost de participare: 100 ron, intreg evenimentul, inscrierile se fac pe adresa alina.smarandache@wahm.ro. Se poate veni si cu copilul/copiii, exista un loc de joaca vesel la Elefantelul Curios. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.

Asociatia Work At Home Moms sustine mamele care doresc sa lucreze de acasa, part time sau project based, precum si pe cele antreprenoare, dezvoltand continuu instrumente adaptate nevoilor lor.

Pentru mai multe detalii despre Asociatia Work At Home Moms si proiectele sau targurile pe care le sustinem va rugam sa accesati site-ul nostru, pagina de facebook sau sa contactati direct echipa la adresa contact@wahm.ro.

Va asteptam cu drag.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre