Asociatia Sansa Ta aduce pentru al doilea an consecutiv sportul in viata copiilor defavorizati

/ / Modificat: 2015-06-15
Asociatia Sansa Ta aduce pentru al doilea an consecutiv sportul in viata copiilor defavorizati

Duminica, 21 iunie, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului sportiv caritabil Cupa ”Sansa Ta”, organizat de Asociatia Sansa Ta, in parteneriat cu Federatia Romana de Sport Corporatist si Fundatia ”The Door” Romania, si sustinut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Peste 130 de copii, proveniti din centre de plasament sau din familii defavorizate, vor avea ocazia sa se bucure de activitati recreative si sociale, in prezenta unor fotbalisti celebri.

”Prin intermediul Cupei ”Sansa Ta” ne-am propus sa aducem sportul in viata copiilor defavorizati, sa-i invatam ce inseamna sa lucrezi in echipa, ce inseamna sa castigi, dar si cum poti trece mai usor peste infrangeri. Ne dorim sa le oferim prilejul sa se simta speciali, apreciati si sa practice un sport care le este drag, dar inaccesibil in majoritatea timpului. In plus, acest eveniment reprezinta o buna oportunitate pentru toti sustinatorii Asociatiei sa vada ca exista copii foarte talentati, care au nevoie doar de putin noroc si de putin sprijin pentru a-si pune in valoare abilitatile. Le multumim pe aceasta cale tuturor sponsorilor care sunt alaturi de noi”, declara Gabriel Ciobotaru, Presedintele Asociatiei Sansa Ta. 

Evenimentul sportiv va avea loc pe 21 iunie, incepand cu ora 09:00, la Fundatia ”The Door” Romania (Soseaua Chitila Padure nr. 1, comuna Mogosoaia, judetul Ilfov). La eveniment vor participa peste 130 de copii, proveniti de la SOS Satele Copiilor, ICC Romania, Centrul de Plasament Peris, Centrul Sfanta Macrina, Fundatia ”The Door”, precum si copii defavorizati de la Scoala Nr. 181 si copiii beneficiari ai Asociatiei Sansa Ta.

”De la an la an, numarul copiilor participanti creste, la fel si numarul echipelor inscrise in concurs. Daca in 2014 aveam doar 4 grupe a cate 6 jucatori, anul acesta am reusit sa strangem 8 echipe a cate 8 jucatori. Poate nu pare mult, dar pentru noi este enorm. Si ne bucuram sa vedem ca evenimentul ia amploare si ca reusim treptat sa aducem sportul in viata celor care au cea mai mare nevoie de el”, sustine Gabriel Ciobotaru, Presedintele Asociatiei Sansa Ta.

Editia din 2015 a evenimentului ”Cupa Sansa Ta” este sustinuta de: IT Galaxy, Pizza Hut, Federatia Romana de Sport Corporatist, Fundatia pentru Sanatate, Orhideea Spa, Tymbark Romania, Kaufland, Aqua Carpatica, Leonte & Co, Asociatia Campionii Vietii, E-Boda, Restaurantul ”La Cantine de Nicolai”, Tan-Viet Romania si multi altii.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite si pe pagina de Facebook a Asociatiei Sansa Ta: https://www.facebook.com/asociatiasansata.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre