Architecture Hunting la Palat!

/ / Modificat: 2013-05-27
Architecture Hunting la Palat!

Architecture Hunting la Palat!

Un program al Asociatie "De-a arhitectura" in cadrul Romanian Design Week 17 - 26 mai 2003, editia I.

Asa cum bine stiti 17 - 26 Mai este Romanian Design Week. Orasul este plin de expozitii si evenimente, locuri, mesaje si obiecte frumoase.

De-a arhitectura a organizat, cu aceasta ocazie, un joc de vanatoare - Architecture Hunting, o activitate pentru copii, la palatul stirbei, locul expozitiei centrale. Jocul s-a desfasurat duminica pe 19 mai.

Romanian_Design_Week

Copiii cu varste intre 5 si 15 ani impreuna, individual sau chiar ajutati de parinti cu planul in mana, au vanat cele 7 indicii bine ascunse in expozitie si in gradina palatului, descoperind astfel un cuvant "cheie" Ei au avut de depistat penultima litera din numele Curatorului expozitiei, o litera dintr-un patrat albastru, initiala Studioului care a conceput un taburet, initiala Biroului de arhitectura care a construit Casa K, o litera a fost gasita in soba, iar ultima era initiala florii galbene din gradina...

Arhitecture_hunting

Cei care au descoperit cuvantul cheie, au putut descuia lada comorilor si au plecat acasa nu numai cu un obiect din ea, dar si cu o amintire placuta a unui "treasure hunting" de arhitectura.

Prin joc, ne-am propus ca micii curiosi sa se familiarizeze cu planul de arhitectura al unei cladiri, respectiv Palatul stirbei, sa ii invatam pe copii sa se orienteze in spatiu plecand de la un plan/harta, sa afle notiuni si idei noi legate de design, sa aiba o experienta pozitiva asociata cu design-ul.

Echipa Romanian Design Week a ajutat copiii sa se orienteze printre exponatele de design, arhitectura, advertising, moda si fotografie... Multumim!

Mai multe despre RDW
http://www.romaniandesignweek.com/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri De-a arhitectura

Articole recomandate

Citeste si despre