Andra si Razvan - un spectacol pentru copii si mamici

/ / Modificat: 2012-03-19
Andra si Razvan - un spectacol pentru copii si mamici

Duminica, 18 martie, de la ora 15.00, la Palatul Copiilor din Bucuresti are loc un nou spectacol-eveniment pentru copii si mamici, sustinut de Andra si Razvan Gogan si invitatii lor.

Parintii si copiii spectatori sunt sfatuiti sa fie pregatiti sa cante si sa danseze, dar si sa castige super-premiile oferite in tombola care va avea loc dupa spectacol!

Timp de o ora, fratii Andra si Razvan vor interpreta melodiile pentru copii care i-au consacrat de-a lungul timpului: "Nu mi-e frica de bau bau", "Presedinte pentru o zi", "Daca parintii ar fi copii" etc. De asemenea, in program sunt incluse spectaculoase momente de step, cantece cunoscute si momente de dans sustinute de grupurile artistice Fargolino si Amicii.

Spectacolul oferit va fi extrem de dinamic si are toate ingredientele unei dupa-amieze perfecte de duminica in familie! Acesta se va incheia cu o tragere la sorti care va desemna castigatorii celor 2 excursii cu familia la munte si la mare, precum si pe cei ai unei biciclete, toate premiile fiind puse la dispozitie de organizatori.


Biletul de intrare consta in ultimul album-CD al Andrei si al lui Razvan Gogan ce trebuie prezentat la intrarea in sala. Albumul se poate achizitiona din scoli si gradinite, dar si direct de la intrarea in sala de spectacol. Pretul albumului este de 13 lei iar 1 CD asigura intrarea unui adult si a 3 copii.

   
Andra si Razvan Gogan


Andra (13 ani) si fratele ei Razvan (9 ani) au in spate o cariera de peste 8 ani in entertainment pentru copii. Cele peste 20 de spectacole pe care le-au sustinut in Bucuresti si in tara au adunat peste 30.000 de parinti si copii spectatori.  Pana in prezent copiii au lansat 28 de albume de muzica, atat impreuna cat si separat.

Andra si Razvan Gogan au intrat de 3 ori in Cartea Recordurilor. Andra detine titlul pentru cel mai lung concert live sustinut de un copil, iar Razvan este cea mai tanara persoana care a ocupat o functie prezidentiala, fiind investit Presedinte pentru o zi (Ziua Copilului, 2007). Impreuna, cei doi detin recordul pentru pentru cele mai multe CD-uri de muzica din lume lansate de doi copii (16 la acel moment)

Povestea de succes a Andrei si a lui Razvan continua cu fiecare album scos si fiecare spectacol organizat din suflet pentru copiii si parintii care cauta entertainment de calitate!

Taguri Evenimente copii Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre