Aleth Naquet in Romania

/ / Modificat: 2013-02-18
Aleth Naquet in Romania

Centrul  AMADEUS IQ pentru Psihodiagnoza si Dezvoltarea Personala a Copiilor supradotati din Romania , in calitate de partener,  recomanda evenimentul Aleth Naquet in Romania: Conferinta "Construieste o relatie sanatoasa cu copilul tau", 28 februarie 2013 si Workshop "Totul este limbaj. Asculta! Cuvinte, emotii, mesaje ale corpului, comportamente atipice", 2-3 martie 2013.

Evenimentele sunt organizate de Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE® si in parteneriat cu Centrul ADRES (Franta)

Evenimentele vor fi sustinute de Aleth Naquet, psiholog clinician, formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, creatorul metodei. De 17 ani, este formator si moderator in relatii interumane in cadrul centrului ADRES, fondat de ea in Paris. Pana in luna mai 2009 a fost presedintele Institutului ESPERE, garantul metodei.

Aleth Naquet este, de asemenea, practiciana si formatoare TIPI (Tehnica de identificare senzoriala a fricilor inconstiente) si practiciana EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

Pentru mai multe detalii si inscrieri:

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

Tel: 021/327.54.45, 0723.396.368

http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre