Adina Galupa a lansat colectia primavara-vara 2015 Derigault Baby

/ / Modificat: 2015-03-12
Adina Galupa a lansat colectia primavara-vara 2015 Derigault Baby

Pe 11 martie 2015, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Starbucks Victoria Center, Adina Galupa a lansat colectia de primavara-vara 2015 Derigault Baby, incaltaminte din piele pentru copiii de pana la un an. La eveniment au fost prezenti, alaturi de jurnalisti si bloggeri, Adela Popescu, Radu Valcan si Catalin Catoiu.  

Derigault_Baby

Numele Derigault Baby provine de la numele bunicii Adinei Galupa, Adine Derigault, fiind mostenirea ei lasata micutilor pentru care expresia "sa aiba lumea la picioare" incepe cu un botosel. Colectia de primavara-vara Derigault Baby urmareste cele mai noi trenduri de fashion, care imbina nevoile picioruselor celor mici cu design-uri unice, pentru a-i pune pe acestia in centrul atentiei. incaltamintea este exclusiv lucrata manual, cu grija si atentie speciala dedicata fiecarui produs in parte. 

Derigault_Baby_colectie

"Derigault Baby este un proiect la care tin foarte mult. incercam sa aducem ceva nou si deosebit pe piata incalțamintei de copii: culori si texturi speciale, piele de calitate superioara si modele comode si usor de purtat, creand o experiența placuta pentru copii si parinți deopotriva. Modelele sunt vesele si moderne, oferind plusul de culoare oricarei tinute. Pantofiorii Derigault, primii pantofiori ai bebelusului, pastreaza peste ani o incarcatura emoționala deosebita si sunt extrem de incantata ca am onoarea sa particip la crearea unor amintiri atat de placute", a declarat Adina Galupa. 

Noua colectie Derigault baby cuprinde modele pentru fetite si baietei, dar si nenumarate modele unisex, in combinatii de culori care satisfac orice stil vestimentar al copilului. De la balerinii multicolori "Disco Baby" si cizmulitele cu snake print "Mushu", pana la pantofiorii negri rock "Mo" si sandalele fucsia cu satin "Vega", toate modele sunt speciale si pot fi un cadou original oferit tuturor parintilor sau cuplurilor care au anuntat ca vor avea un copil. In plus, exista si serviciul "Custom Derigault", care ofera fiecaruia posibilitatea de a crea un model Derigault unicat pentru copii.

Noua colectie de botosei este creata din piele naturala, iar varietatea de texturi si imprimeuri este unica in oferta de incaltaminte pentru bebelusi. Talpa este confectionata din piele intoarsa, avand o aderenta crescuta si fiind moale datorita stratului de material spongios, dar si captuselii calduroase.

Pentru micutii care fac primii pasi in exterior, aceasta talpa are o insertie de cauciuc subtire care protejeaza piciorul de iregularitatile terenului de afara, pastrand in acelasi timp o flexibilitate ridicata. Talpa micutului simte terenul ca si cand ar fi descult si astfel asigura dezvoltarea naturala a piciorului si a mersului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre