Activitati interactive si zeci de premii pregatite de Selgros pentru cei mici, de Ziua Copilului

/ / Modificat: 2013-05-23
Activitati interactive si zeci de premii pregatite de Selgros pentru cei mici, de Ziua Copilului

Selgros Romania sarbatoreste Ziua Copilului alaturi de cei mici prin concursuri de desene pe asfalt cu tema "Vine vara!", organizate in cele 15 orase din tara in care lantul de magazine cash&carry este prezent. Competitia, dedicata copiilor intre 4 si 8 ani, pune in joc zeci de premii constand in dulciuri si jucarii, oferite de Selgros. 

Evenimentele vor avea loc duminica, 2 iunie, incepand cu ora 12.00, in spatiile special amenajate din parcarile magazinelor Selgros din Bucuresti, Constanta, Brasov, Targu Mures, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj, Arad, Ploiesti, Bacau, Suceava, Iasi, Galati si Braila.

Copiii care vor sa participe au la dispozitie o saptamana pentru a se inscrie. Formularele de concurs ii asteapta la biroul de relatii cu clientii al fiecarui magazin, incepand de luni, 27 mai si pana vineri, 31 mai, intre orele 8.00 si 16.00.

In fiecare oras, vor putea intra in competitie 100 de participanti. Fiecare dintre ei va primi un ecuson cu numele, prenumele si numarul de concurs si va avea la dispozitie un spatiu de 1 mp pentru a realiza un desen pe tema anuntata.

Lucrarile vor fi jurizate de reprezentanti ai companiei Selgros, iar cele mai creative desene vor fi premiate. Fiecare magazin Selgros va acorda cate cinci premii mari si un premiu special rezervat celui mai tanar participant. Toti cei 100 de micuti intrati in concurs vor primi, la final, cadouri constand in dulciuri si racoritoare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre