Acasa la Mos Craciun, in Baneasa Shopping City

/ / Modificat: 2012-12-14
Acasa la Mos Craciun, in Baneasa Shopping City

Mos Craciun a sosit in Orasul Magic din Nord

Ho, Ho, Ho! Binecunoscutul salut al Mosului a rasunat joi, 13 decembrie, in Baneasa Shopping City, locul in care el poposeste cu drag in fiecare iarna. Si nu doar pentru ca aici este casa lui, ci si pentru atmosfera primitoare pe care Orasul Magic din Nord o creeaza, pentru caldura pe care o degaja oamenii si pentru povestile fascinante pe care le poti asculta aici.

Sosirea lui Mos Craciun a fost o experienta memorabila pentru toti cei prezenti. Intrarea Mosului in scena a fost anuntata de corul Consonance si de o fanfara de Mosi Craciuni colindatori, care l-au si insotit pe tot parcursul plimbarii sale. Li s-au alaturat elfii si zanele, care au impartit bomboane copiiilor si i-au indrumat spre brad. Mosul ii astepta la tronul sau, gata sa le asculte dorintele si sa faca fotografii.

Copiii au ascultat fascinati toate sfaturile si au promis sa fie cuminti. Incantat de cele auzite, Mosul s-a retras, insotit fiind de elfi, zane si fanfara.

Mos-Craciun-copiii

Va fi prezent in fiecare zi in Baneasa Shopping City, pana pe data de 24 decembrie, in zona special amenajata numita "Acasa la Mos Craciun".

Va asteapta cu povesti, jocuri si o multime de surprize in timpul saptamanii de la 18:00 – 20:00 si in weekend intre 13:00 – 20:00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre