Ziua de Joaca, o zi departe de televizor si tehnologie

/ / Modificat: 2018-09-04
Ziua de Joaca, o zi departe de televizor si tehnologie

Intre orele 10 si 12, Nickelodeon isi intrerupe emisia pentru a incuraja copiii sa se deconecteze de la tehnologie!

Sambata, pe 8 septembrie, Nickelodeon Romania invita copiii si familiile lor sa lase televizorul sau orice alt fel de ecran si sa se alature Zilei de Joaca. Astfel, in intervalul 10:00 si 12:00, canalul TV isi intrerupe emisia pentru a face loc jocurilor si distractiei in aer liber, intr-un eveniment organizat special in Gradina Botanica. Accesul este gratuit.

Pe parcursul intregii zile (10:00-16:00), copiii si intreaga familie sunt asteptati cu o multime de activitati distractive, alaturi de personajele lor indragite, SpongeBob si Dora, the Explorer, in marime naturala. Acestia ii vor ajuta sa se bucure de o zi petrecuta in aer liber, departe de micile ecrane.

Participantii la eveniment vor putea alege sa se implice in:

• Curse de alergare pentru copii:

- 3-5 ani – 50 de metri;

- 6-9 ani – 100 metri;

- 10-14 ani – 200 metri;

• Concurs - colectie de timbre cu premii constand in diverse obiecte promotionale Nickelodeon;

• Sarituri in castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) si Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii maricei);

• Sesiuni de Yoga pentru intreaga familie, disponibile din ora in ora!

• Concert trupa PAM PAM

“Ziua de Joaca – o zi petrecuta in aer liber, departe de micul ecran, a devenit un eveniment simbol pentru Nickelodeon in toata lumea. Ne bucuram ca putem sa il aducem anul acesta si in Romania. Credem foarte mult in importanta jocului in dezvoltarea copiilor, cu atat mai mult a jocului in aer liber. Ne face placere sa incurajam acest lucru si sa fim alaturi de familii si in momentele de joaca”, spune László Szűcs, Head of PR & Communications, Viacom International Media Networks CEE.

Ziua de Joaca se organizeaza anual in tari din intreaga lume; in Europa, evenimentul s-a desfasurat pana acum de doua ori in Ungaria si de sase ori in Polonia, cu un mare succes de fiecare data.

Mai multe informatii despre evenimentul din Gradina Botanica sunt disponibile pe site-ul Nickelodeon Romania, precum si pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2018 Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre