Targul Copilariei si Orasul lui Mos Craciun la Exporom

/ / Modificat: 2012-10-30
Targul Copilariei si Orasul lui Mos Craciun la Exporom

Cel mai nou centru expozitional din Romania, EXPOROM, se pregateste de doborarea celui de-al doilea Record Mondial - Cea mai lunga scrisoare din lume pentru Mos Craciun. Evenimentul va avea loc in cadrul expozitiei "Targul Copilariei & Orasul lui Mos Craciun", organizata la EXPOROM in perioada 5 – 9 decembrie 2012

Dupa doborarea recordului mondial la categoria "Cea mai mare salata din lume", EXPOROM pregateste un nou record cu o scrisoare de peste 1.000 m lungime catre Mos Craciun, care va fi scrisa cu ajutorul celor peste 20.000 de vizitatori asteptati la "Targul Copilariei & Orasul lui Mos Craciun". Copiii care ii vor scrie lui Mos Craciun vor putea castiga, prin tombola, excursii in Laponia, in orasul  Rovaniemi din Finlanda.

In cadrul celor 5 zile de expozitie, vizitatorii se vor bucura de numeroase experiente in cel mai mare Oras al lui Mos Craciun: casuta Mosului cu sania si renii sai, impodobirea unui brad imens, surpriza cadourilor din ghetutele copiilor, sculpturi in gheata, concerte, ateliere de creatie pentru copii, workshop-uri de parenting in cadrul zonei alocate "Trusa pentru Parinti" si multe actiuni distractive care vor surprinde vizitatorii. In fiecare zi, acestia se vor putea distra in Orasul lui Mos Craciun si vor putea descoperi ultimele noutati pentru sarbatori de iarna memorabile. 

Intr-un spatiu amplu de 12.000 mp vor fi expuse o multime de produse si servicii dedicate intregii familii cu reduceri speciale de sarbatori oferite de peste 300 de expozanti din urmatoarele domenii: imbracaminte, jucarii, carti, dulciuri si preparate traditionale, cosmetice, cadouri si decoratiuni, servicii financiar-bancare, medicale, parenting, turistice, after-school etc. Cei care doresc cadouri unice si deosebite, cu siguranta vor gasi solutia perfecta la "Targul Copilariei & Orasul lui Mos Craciun".

Vizitatorii au acces liber si transport gratuit de la statia de metrou Republica pana la Complexul EXPOROM din Pantelimon.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre