Marea stropeala la Roaba de cultura


Deliveringlife ne invita sa transformam rutina si momentele banale in joaca, fericire, implinire. Astfel, joi, 2 august, dupa serviciu, la ora 18:30 in loc sa te duci acasa alege sa transformi o seara obisnuita intr-una plina de … apa si joaca. Hai cu Deliveringlife la Roaba de cultura in Herastrau la MAREA STROPEALA!

marea_stropeala

Deliveringlife organizeaza evenimente prin care intrerupe oamenii din rutina zilnica si le da posibilitatea sa se simta bine, parca fara motiv. O mare parte a timpului suntem stresati si impovarati de greutatile si importanta vietii pe care am inceput-o acum cateva decenii si uitam sa ne bucuram de fiecare clipa.

Oamenii implicati in proiectul Deliveringlife considera ca este alegerea noastra ce semnificatie dam lucrurilor care ni se intampla, este alegerea noastra cum ne petrecem fiecare moment din viata. Tu ce alegi sa faci joi, 2 august, cand lumea nu mai poate de cald, iar Deliveringlife te invita la Marea Stropeala?  

Contributia voastra la arsenalul de stropit este binevenita!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti Evenimente copii Distractie vara

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul