Concert Leonard Cohen in Piata Constitutiei

Trubadurul canadian care a cucerit inimile publicului din Romania revine la Bucuresti in data de 22 septembrie 2012, in cadrul turneului de promovare al celui de-al doisprezecelea album, Old Ideas. Vocea cu timbru inconfundabil a lui Leonard Cohen va rasuna, de aceasta data, in Piata Constitutiei din Capitala.

Concert-Leonard-Cohen-in-Piata-Constitutiei

Dupa un lung periplu pe toate meridianele globului, in perioada 2008 – 2010, dupa seri de spectacole in care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriti definitiv de muzica sa, albumul Old Ideas aduce "zece cantece noi, pe care nimeni nu le stie, dar toti le vor pretui", cantece care fac sa explodeze inima si zguduie trupul, darama barierele intregii lumi, cum numai Leonard Cohen poate sa o faca.

Biletele pentru concert se vor pune in vanzare in data de 1 iunie si se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.

Pagina oficiala a artistului: www.LeonardCohen.com.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti Concert

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul