4 motive sa mergi la Piua! - Targ pentru copii si parinti liberi

/ / Modificat: 2016-09-13
4 motive sa mergi la Piua! - Targ pentru copii si parinti liberi

Piua este primul targ alternativ pentru copii din Bucuresti. Se intampla in weekend-ul 24-25 Septembrie, 10:00-20:00, in cea mai creativa mansarda din centrul Bucurestiului (la Impact Hub Unirii, str. Halelor, nr.5. Langa DM Unirii, cu intrare din bulevard).

Intrare grauita

Eveniment Facebook > https://www.facebook.com/events/266183670419450/

Editia de toamna Piua este de bifat obligatoriu pentru orice parinte. Un eveniment care s-a lasat mult asteptat pe piata romaneasca, ce aduna sub aceeasi umbrela nenumarate proiecte care merita laudate. Chemati-va si prietenii! Iata de ce:

1. E alternativa cu suflet la Baby X, Disney si sclipici

Piua aduna la un loc branduri pe care nu le gasesti niciodata la mall. Cele care inteleg ca orizontul unui copil e mult mai larg decat roz, bleu, Barbie si Minimax, care nu fac compromisuri nici la calitate, nici la substanta. Organizatorii spun asa:

“Piua e cadoul nostru pentru copii si parinti liberi. Un targ, o intalnire, un nod cum am invatat sa facem, in care adunam cat mai multe dintre brandurile care ii respecta pe copii asa cum ii respectam noi. Pentru copiii si familiile care ii invata sa traiasca frumos si liber, cu iubire, toleranta si curiozitate pentru tot ce ii inconjoara.”

2. E un weekend petrecut impreuna, cu ateliere, joaca, stiinta si arta la un loc

- Ateliere de muzica si percutie cu Jocuri de Tobe

- Engleza cu Helen Doron English Bucharest

- Programare si robotei cu ITStep Junior Computer Academy

- Cursuri de prim-ajutor!

- Broderie pe mobilier, cu Metal Creativ

- Joaca libera, cu jucarii de inchiriat de la Evertoys

- Creativitate si educatie non-formala cu Centrul Alfred Adler

- Programul complet pe Facebook, in curand

(  https://www.facebook.com/events/266183670419450/ )

3. E despre proiecte destepte si design romanesc pentru copii

Parinti artisti, designeri si ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Organizatii internationale, ale caror eforturi au influentat deja milioane de copii. Proiecte STEM si institutii ale caror cercetari au revolutionat sistemul de invatamant. Fiecare stand Piua are o poveste pe care trebuie sa o afli.

4. E cu adulti, brunch, cafea si muzica buna, fara sa lasi copilul la bunici

Pentru ca echilibrul parintilor, ca propriile lor placeri si dorinte, e la fel de important ca cel al copilului. in haosul a tot ce inseamna parenting uitam de prea multe ori ce anume ne facea sa fim “noi”, inainte de copii. Dar ne ajuta atmosfera Piua sa ne redescoperim, la un brunch Beautyfood, cu desert raw-vegan Sis’n’Me, un dulce la pachet Martipan Creativ si un Smuti Sloop pentru inviorare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre