15 mai: De Ziua Internationala a Familiei, Nestlé vine in sprijinul Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania

/ / Modificat: 2015-05-15
15 mai: De Ziua Internationala a Familiei, Nestlé vine in sprijinul Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania

Nestlé vine in sprijinul Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania

Familia inseamna impartasirea momentelor frumoase, pe care cu totii ni le amintim cu drag, a lucrurilor care ne fac sa zambim si a bucuriei fiecarei reusite. 

Pentru a sarbatori Ziua Internationala a Familiei, care are loc pe 15 mai, Nestlé doneaza 2% din valoarea cumparaturilor tale in magazinele Cora in luna mai catre o mare familie: Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

"Nestlé pretuieste si celebreaza familia. Prin aceasta initiativa ne dorim sa venim in sprijinul copiilor de la SOS Satele Copiilor Romania, contribuind la dezvoltarea armonioasa a acestora. De asemenea, pentru ca am vrut sa ne implicam si mai mult de atat, o echipa formata din angajatii Nestle Romania s-a oferit voluntar sa construiasca un loc de joaca special pentru ei, care sa le aduca multe momente de bucurie", a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director, Nestle Romania.

Organizatia SOS Satele Copiilor Romania are misiunea de a integra copiii intr-o familie SOS sau de a oferi sprijin familiei biologice.

"Pentru noi, fiecare copil este important si ne dorim ca ei sa se dezvolte intr-un mediu familial. Ne implicam pe termen lung, iar donatiile ne ajuta sa le oferim copiilor sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Apreciem donatia facuta de Nestle Romania, pentru ca ne va ajuta sa venim in spijinul celor care au nevoie de noi", a declarat Carmen Bruma, Manager Departament Strangere de Fonduri si Comunicare, Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

Ziua Internationala a Familiei este sarbatorita, pe 15 mai, in intreaga lume, pentru a sublinia importanta familiei si rolul ei in dezvoltarea societatii. Aceasta zi a fost instituita de Adunarea Generala a ONU inca din 1993. Ziua Internationala a Familiei este o oportunitate de a celebra alaturi de cei dragi cele mai frumoase momente petrecute impreuna.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre