Spirit de sarbatoare in Tara lui Mos Craciun

/ / Modificat: 2008-11-14
Spirit de sarbatoare in Tara lui Mos Craciun





 




Craciunul se apropie cu pasi repezi si, desi nu am intrat inca in luna cadourilor, evenimentele cu iz de sarbatoare incep deja sa apara.

Incet-incet toate magazinele incep sa fie impodobite frumos pentru Craciun si sa-si umple rafturile cu cadouri dintre cele mai alese.

 

Piese de teatru pentru copii, dansuri, balet, personaje de basm, spiridusi, craiese, elfi si reni, toate sunt pregatite in "Tara lui Mos Craciun" si gata sa-i primeasca pe cei mai mici dintre vizitatorii Baneasa Shopping City.

Decorurile de cristal vin sa completeze decorul de basm alaturi de preparate gastronomice speciale si vin fiert pentru parintii piticilor.

Plimbarile cu trenuletul, distractia din carusel, dansurile pe gheata patinoarului de la intrarea in centrul comercial vor fi si ele prilej de petrecere si de distractie pentru copiii.

 

Cadourile de Craciun se vor gasi din belsug pe rafturile magazinelor din cadrul Baneasa Shopping City si la targul de cadouri organizat in exteriorul centrului comercial.

Tombola speciala de Craciun pune la bataie o excursie in Laponia, o barca cu motor si mii de premii pentru cei ce vor achizitiona produse in valoare de 200 RON.

Plata prin Card Avantaj inseamna sanse duble de castig si 3 rate suplimentare pentru toate cumparaturile din magazinele partenere.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre