Sarbatori fericite!

/ / Modificat: 2014-12-09
Sarbatori fericite!

Iarna, odata cu Craciunul, simtim nevoia sa ne apropiem unul de celalalt. Cu mic, cu mare sarbatorim alaturi de familie si prieteni, in jurul bradului sau mesei, Nasterea Domnului. Prin gandurile voastre sincere de Craciun ati creat o atmosfera de sarbatoare.

Va dorim Sarbatori Fericite si un An Nou Fericit alaturi de familie!

Echipa Copilul.ro

"La noi sarbatorile de iarna incep odata cu Sf. Nicolae; apoi urmeaza Craciunul, cand il sarbatorim si pe sotul, respective tati, pe care il cheama Cristian... de aici si „emblema” familie - CNN. Incepand din 6 decembrie, simtim atmosfera Craciunului, a sarbatorilor de iarna. De pe masa nu lipsesc bucatele traditionale de Craciun.

Mama soacra se ofera de obicei sa faca sarmalele." (cotuca)

"Imi place atmosfera de sarbatoare, imi place sa cumpar cadouri pentru cei dragi, imi place sa decorez casa, imi place sa colind pietele dupa un brad frumos, sa cumpar decoratiuni pentru brad, iar daca mai si ninge frumos afara e perfect. Abia astept sa vad copii ce reactie vor avea la brad, la cadouri." (klbodza)

"In fiecare an, in preajma Sarbatorilor de iarna, devenim mai buni, mai calzi, mai bucurosi... aceste sarbatori aduc mereu in familia mea bucuria, lumina si caldura... dar acest an va fi mai deosebit pentru ca Dumnezeu ne-a daruit cel mai frumos dar, pe puiul nostru... si de sarbatorile din acest an vom fi mai impliniti si mai fericiti... sa ne deschidem cu totii inima pentru speranta, bucurie si lumina... sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere stiind ca daca avem credinta drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri... (lianjun)

"Anul acesta va fi un Craciun mai special, deoarece familia noastra s-a marit cu inca un membru. Vom fi trei! Vom face pregatirile pe care le faceam de obicei: curatenie generala, gatit, bradul de Craciun si multe, multe cadouri(!) pentru noul membru al familiei (Stefan Constantin). Cred ca aceasta Sarbatoare Sfanta (Craciunul) ne face pe toti mai buni, mai umani, mai nostalgici, mai darnici si, de ce nu, mai intelepti!" (genovev)

"Chiar ca fiecare Craciun e diferit, ca nu seamana unul cu altul, caci anul trecut eram 3, acum suntem 4... si avem un brad mare, in camera baiatului si unul mai mic pentru fetita... in fiecare coltisor al casei e Craciunul... mancarurile gatite sunt traditionale... si... ce e mai important: ne vizitam parintii, caci Craciunul inseamna familie..." (cinderella)

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre