Petrecere de Craciun Copilul.ro 2013

/ / Modificat: 2013-12-17
Petrecere de Craciun Copilul.ro 2013

Ziua de sambata a inceput cu emotii, agitatie si bucurie si a continuat  cu multe surprize frumoase. Am ajuns la Bursuceii Veseli pe la ora 9.00 si impreuna cu colegele mele am inceput sa ne pregatim pentru primirea invitatilor care nu s-au lasat asteptati si au inceput sa apara in jurul orei 10.00.

eveniment_copilul_ro

Ne-am bucurat de revederea doamnelor veterane ale comunitatii Copilul.ro, am descoperit cu uimire cat de mult au crescut copiii de cand nu i-am mai vazut si le-am cunoscut si pe cateva dintre cele mai noi membre ale comunitatii noastre.

Ziua a decurs frumos, copiii au fost cuminti si totul s-a derulat conform programului.

eveniment_copilul_ro

Ne-am delectat cu bunatatile aduse de prietenii nostrii HomeMade-Food.ro si am admirat tortul pregatit de Sweet Ela, iar cei mici l-au savurat pe indelete pentru ca era si foarte, foarte gustos.

homemade-food

tort-copilul.ro

Candy Bar-ul pregatit de prietenii nostri de la Martipan Creativ a fost atractia evenimentului, copiii s-au simtit rasfatati si au gustat toate dulciurile atat de atragatoare, dar si delicioase de pe masuta atat de frumos decorata.

candy-bar

Doamna doctor Irina Iordache,  medic primar pediatru, specialistul Nivea, ne-a raspuns cu rabdare la intrebari si ne-a vorbit despre ingrijirea pielii funduletului bebelusilor.

discutie-nivea

Craciunita de la Zurli a fost draguta si jucausa, a pictat foarte frumos copiii pe fata si l-a ajutat pe Mos Craciun sa imparta cadourile.

zurli

Mos Craciun, bland si bun, a avut rabdare cu copiii, i-a tinut pe toti in brate, i-a intrebat ce vor sa devina cand vor fi mari si le-a impartit cadourile oferite de spiridusii Nivea, Milupa, Haribo, Uriage si Libraria Bastilia.

eveniment_copilul_ro

mos-craciun-vinemoshu.ro

mos-craciun-vinemoshu.ro

eveniment_copilul_ro

eveniment_copilul_ro

eveniment_copilul_ro

eveniment_copilul_ro

Eu m-am bucurat de fiecare moment: de bucuria copiilor, de nerabdarea lor, de sclipirea de fericire din ochisorii lor atunci cand a venit Mosul si de revederea mamicilor care-mi sunt atat de dragi.

mos-craciun-vinemoshu.ro

Va multumim ca ne-ati onorat cu prezenta si va asteptam sa ne fiti alaturi si anul viitor, la aniversarea de 10 ani!

Vezi mai multe poze de la petrecere!

Citeste parerile mamicilor care ne-au fost alaturi!


Va invitam inca odata sa urmariti cine au fost partenerii nostri anul acesta, spiridusii lui Mos Craciun, si sa le vizitati paginile prin click pe logo-urile de mai jos:

logo-bursuceii-veseli  logo-hmfood Martipan_Creativ_Logo sigla Sweet Ela. vinemoshu zurli NIVEA_Baby_Logo milupa-logo

uriage bastilia haribo

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre