Intalniri de poveste cu Mos Craciun

/ / Modificat: 2012-11-23
Intalniri de poveste cu Mos Craciun

Ghicitoare: cine stie cele mai multe si frumoase povesti din toata lumea? Este batran, are balba alba, costum rosu si ne aduce cadouri daca suntem cuminti.

Da, ati ghicit! Este vorba despre scumpul nostru Mos Craciun, pe care il asteptam cu nerabdare in fiecare an. 

In perioada 2 – 24 decembrie, invitatul nostru foarte special, Mos Craciun, isi face timp si vine sa le citeasca copiilor povesti de Craciun, dar si povesti pe care el le-a aflat de la alti copii din intreaga lume.

In fiecare weekend din decembrie Mosul se va intalni cu cate un grup de copii, carora le va povesti si ce carti ii placeau lui cand era mic, ce carti citesc spiridusii sai, le va citi scrisori primite de la copii din intreaga lume si vor face impreuna cateva activitati interactive si concursuri.  Copiii care vor participa la minim 2 intalniri cu Mos Craciun vor primi diplome de “Membru de onoare al Serilor de lectura cu Mos Craciun”.

Mosul este tare bun si vrea ca toti copiii sa fie cuminti, sa creasca frumos, si sa aiba parte de cele mai bune invataturi din carti.

Este sigurul loc din Bucuresti in care Mos Craciun le citeste copiilor si ii incurajeaza sa se apropie de carti! Nicio intalnire cu Mosul nu va fi la fel, lecturile si povestile sunt diferite la fiecare eveniment!

Se pot face inscrieri individuale, dar si grupuri cu gradinita sau scoala, detalii gasiti in formularul de inscriere sau puteti sa ne contactati pe contact@boko.ro.

Locurile sunt limitate.

Mosul va asteapta cu mare drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Craciun copii Mos craciun copii

Articole recomandate

Citeste si despre