De unde isi umple sacul Mos Craciun?

/ / Modificat: 2009-12-08
De unde isi umple sacul Mos Craciun?





 

Vine Mos Craciun! Si, in ciuda tuturor problemelor pe care le-a intampinat pe parcursul anului, are sacul la fel de mare ca si anii trecuti. Singura intrebare care ramane este de unde il umple.

Dupa cum stim cu totii, Mosul are multe posibilitati si resurse, dar oare are Internet la Polul Nord? De ce? Pentru ca pe Internet poti gasi cam tot ce isi poate dori un copil cuminte sau nazdravan si, in cele mai multe cazuri, mult mult mai ieftin.

Daca ar avea Internet, pana si renii lui s-ar bucura. Nu ar mai fi nevoie sa bata pamantul in lung si-n lat dupa cadouri. Cu doar cateva comenzi pe Internet, Mosul ar putea sa isi umple sacul cu de toate, iar renii ar trage sania doar in noaptea de Craciun, pentru a imparti cadourile tuturor copiilor.

Gandeste-te numai cat de usor i-ar fi si Mosului. Ar putea sa stea cu doamna Craciun, linistit, stiind ca va primi la timp toate cadourile, iar el va trebui doar sa le imparta copiilor.

Daca ar face o vizita la LibrariaAtlas.ro, ar putea gasi Mosul carti pentru totii copiii, cu jocuri, cu papusi, cu lumi minunate care sar dintre copertile cartilor indata ce le deschizi si, din cate am auzit, daca Mosul isi face plinul de carti anul asta de la LibrariaAtlas.ro, la anul isi umple sacul si mai ieftin.

Anul acesta, Mos Craciun trebuie sa se hotarasca daca isi instaleaza sau nu Internet.



8 decembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre