Cele mai dorite jucarii de Craciun, disponibile la Targul de Jucarii din Auchan

/ / Modificat: 2020-12-15
Cele mai dorite jucarii de Craciun, disponibile la Targul de Jucarii din Auchan

Anul acesta, dorintele de Craciun devin realitate. Cu o gama de peste 3000 de jucarii, acoperind toate grupele de varste, mii de decoratiuni stralucitoare pentru brad si casa, Auchan propune o solutie completa pentru sarbatorile de iarna si te invita sa-ti traiesti visele!

Pana pe 29 decembrie, Targul de Jucarii de la Auchan le asteapta pe ajutoarele Mosului cu peste 3000 de articole variate, menite sa indeplineasca visele celor mici. Sute de modele de masinute, trenuri, vaporase, avioane, dar si drone sunt pregatite pentru micii aventurieri, alaturi de figurine inspirate din desenele animate si jocurile video preferate. Pentru cadourile baietilor, printre vedetele acestui an se numara gama Lego Mario, dar si jucariile NERF, in timp ce fetitele sunt asteptate sa fie fermecate de gamele Frozen, LOL si Barbie, castele de papusi, unicorni, dar si o gama larga de jucarii de plus.

De la Targul de Jucarii Auchan nu lipsesc nici gamele de jucarii educative, stiintifice, dar nici cele de societate, atat variantele pentru copii, cat si pentru parinti.

Toate produsele pot fi comandate si online de pe www.auchan.ro, unde puteti opta fie pentru ridicarea gratuita a comenzii din magazin sau din zona Auchan Drive, fie pentru transport la domiciliu, disponibil la nivel national.

Din grija pentru mediu, Auchan lanseaza o gama dedicata de jucarii sustenabile

Printre cele mai importante noutati din acest an se numara articolele eco din gama proprie One Two Fun, adresata in special bebelusilor, care cuprinde articole din lemn provenit din paduri crescute si gestionate in mod durabil. Gama de jucarii sustenabile include si articole din plus, fiecare dintre acestea fiind realizate din 12 sticle de plastic reciclat.

Din gama variata de plusuri, se remarca insa un personaj special: castorul Titi. Pe langa un cadou pentru cei mici, castorul Titi reprezinta si o invitatie la o fapta buna. Astfel, la fiecare achizitie a acestei jucarii, Auchan doneaza 7 lei catre Fundatia FARA pentru a spriji eforturile acesteia de a ingriji copiii nevoiasi.

auchan

Cum va puteti decora bradul in acest an

Fie ca visati la momentele magice din copilarie, la atmosfera calda dintr-o cabana din varf de munte, la o petrecere de vis sau un univers inspirat din padurea inghetata, cele 4 colectii Actuel de la Auchan va vor transforma visul in realitate.

Targul de Craciun din Auchan

Inspirata din tematica anilor 50, colectia Joyful Santa trimite cu gandul la Craciunul copilariei, petrecut alaturi de familie. Rosu, alb si auriu sunt culorile de baza ale decoratiunilor din aceasta colectie, care suprinde si printr-o serie de noutati precum: globuri cu blana, pene si accesorii din lemn. Colectia este animata si de personaje clasice din povestile de Craciun: ursii polari, renii si oamenii de zapada.

Pentru aceia dintre voi care isi doresc sa evadeze din cotidian si sa se teleporteze intr-o lume fermecata a fost creata colectia Frozen Nature. Aici predomina albul, sclipiciul si verdele nemuritor al bradului. Spiridusii padurii va vor ajuta sa va alegeti cel mai frumos brad si sa-l decorati precum intr-o adevarata poveste de iarna.

Colectia Woodland Cottage are toate elementele necesare pentru a va ajuta sa recreati in propria casa atmosfera calda a unei cabane pregatite sa-si primeasca oaspetii de Craciun. Vulpea, bufnita, ariciul si veverita sunt personajele cheie ale acestui decor, iar intreaga atmosfera este intregita de elementele din lemn, naturale, pe care o luminam in albastru si cupru.

Destinatiile exotice la care am visat in acest an sunt transpuse si ele in colectia Actuel, Amazing Tale. Daca visezi la un Craciun fabulos si o petrece exotica chiar la tine acasa, incepe prin a alege decoratiunile din aceasta colectie, caracterizate prin palmieri, ananasi, accesorii din catifea, pene si paiete. Colectia este dominata de nuantele de visiniu, roz si auriu, pregatite sa contureze atmosfera perfecta de sarbatoare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre