Cadouri de Craciun pentru copii. Idei simple - Bucurie mare

/ / Modificat: 2022-11-03
Cadouri de Craciun pentru copii. Idei simple - Bucurie mare

De cele mai multe ori, chiar daca ne facem planul ca vom achizitiona cadourile pentru Craciun cu mult timp inainte, ajungem sa le cumparam pe ultima suta de metri, si, in anumite cazuri, acest lucru poate insemna sa nu gasim exact cadoul pe care il aveam planuit. Iar cand vine vorba de cadourile copiilor, mamicile sunt cele care iau fraiele in maini, dar stim cu totii cate idei si preferinte au cei mici - de la robotei cu supereroi, pana la papusi Barbie sau unghii false pentru copii pe care de la o anumita varsta orice fetita si le doreste, iar exemplele pot continua la nesfarsit. Din acest motiv, alegerea se poate dovedi o adevarata provocare.

Daca te afli, totusi, in pana de idei sau nu ti-ai dat seama pana acum ce cadou ar vrea copilul tau, avem cateva sugestii care speram ca iti vor fi de ajutor.

O bucatarie de jucarie

Bucatariile de jucarie au devenit extrem de populare in ultima vreme. Partea buna este ca o asemenea jucarie este o alegere excelenta atat pentru fetite, cat si pentru baietei, datorita multiplelor variante de joc, in functie de imaginatia fiecaruia. in plus, aceasta poate contribui la o buna dezvoltare motrica a copilului, sau este ideala pentru ca cel mic sa iti faca prieteni si sa interactioneze cu multi copii, pentru ”prepararea mancarii” in echipa.

O jucarie care spune povesti

Jucariile vorbarete au castigat teren in ultima perioada. Acestea sunt foarte interactive si pot ajuta copiii sa invete diverse lucruri. Poti alege o jucarie care canta, care spune povesti, sau care are diverse joculete care sa ii puna mintea la contributie copilului.

Carti

stim sigur ca, cadoul ales nu va contine o singura jucarie, asa ca ce ai spune daca adaugi si o carte la acesta. in functie de pasiunile copilului, se poate merge pe o carte de povesti sau carti cu diverse tematici, spre exemplu, astronomie. Iar daca copilul nu este cel mai mare cititor, este momentul sa ii arati ca universul cartilor este unul de-a dreptul fascinant.
Pentru a-l determina pe acesta sa citeasca cu placere, poti decora camera lui cu elemente de poveste. Spre exemplu, exista o varietate de birouri moderne copii care decorate frumos pot imbia copilul la citire. Cartile se vor potrivi de minune in peisaj.

Un laptop educational

Copiii sunt inconjurati de tehnologie, asadar nu ii putem blama ca isi doresc si ei sa aiba telefoane sau laptopuri. O varianta foarte buna pentru micuti este un laptop educational cu jocuri distractive pentru a testa memoria, logica si viteza de invatare a acestora.

O masinuta cu telecomanda

O asemenea jucarie este perfecta pentru copii, deoarece pe langa coordonarea vizuala, ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile de motricitate fina si imaginatia.

Acum ca ai cateva idei de cadouri de Craciun pentru cei mici, te sfatuim sa iti faci si tie un cadou frumos. Exista o gama foarte variata de rochii de Craciun pe piata, asa ca este timpul sa te rasfeti cu o rochie eleganta in care sa arati si te simti minunat. De ce nu si un ceas sau poate un colier cu perle - accesorii cu care nu poti da gres in nicio situatie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri copii Craciun copii

Articole recomandate

Citeste si despre