Atelierele lui Mos Craciun la Fundatia Nadia Comaneci

/ / Modificat: 2012-11-23
Atelierele lui Mos Craciun la Fundatia Nadia Comaneci

In luna cadourilor, Fundatia Nadia Comaneci a pregatit celor mici un dar special: Atelierele lui Mos Craciun.

Joi, 8 decembrie de la ora 18.00, marti, 13 decembrie de la ora 18.00 si sambata, 17 decembrie, de la 16.00, la Centrul MiniMe din Calea Grivitei nr. 150 (zona Garii de Nord), toti copiii de 4 -12 ani sunt asteptati la Atelierele lui Mos Craciun sa invete sa creeze decoratiuni pentru bradul si masa de Carciun in tehnica Origami si Quilling, arta plierii si rularii hartiei.

Atelierele sunt conduse de Mihaela Ruscior, psiholog de profesie, cea care este si lectorul cursului MiniMe indepedent, curs de dobandire a abilitatilor de viata independenta, din cadrul Centrului MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci.

Iar pentru abonatii copilul.ro, Fundatia Nadia Comaneci are un cadou in plus: 40% reducere la Atelierele lui Mos Craciun! Astfel, veti plati doar 18 lei in loc de 30 de lei pentru un Atelier de 90 de minute care include realizarea de decoratiuni diverse pentru impodobirea bradului si a mesei festive de Craciun, prin intermediul tehnicilor de Origami si Quilling, care presupun plierea si rularea hartiei de diferite dimensiuni si culori. In acest pret sunt incluse si materialele pe care cei mici le vor folosi la Atelier.

Pentru inscrierea la Atelierele lui Mos Craciun, un spiridus va raspunde la 0741.199.600 sau office@cursuriminime.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre