Ganduri de 8 martie, ziua mamicii

/ / Modificat: 2016-03-04
Ganduri de 8 martie, ziua mamicii

8 martie este o zi speciala, asteptata cu nerabdare de toate femeile. Astazi este o zi plina de flori, iubire si multe multe zambete. Indiferent daca esti mamica sau nu, esti sarbatorita de partener, prieteni si rude.


8 martie este o zi speciala, asteptata cu nerabdare de toate femeile. Astazi este o zi plina de flori, iubire si multe multe zambete. Indiferent daca esti mamica sau nu, esti sarbatorita de partener, prieteni si rude.

In comunitatea noastra am regasit cateva raspunsuri de la mamici la intrebarea: "Ce isi doresc mamele cu adevarat de Ziua Mamei?"

Cristina (iota cristina) ne-a raspuns: "IUBIRE - si cred ca in acest cuvant am cuprins TOT."


Nico (cotuca) si-a dorit in anii trecuti sa petreaca cu intreaga familie, ea spunea: "cred ca vom iesi impreuna, adica toti 3, in familie!", intre timp lucrurile s-au schimbat un pic si a mai aparut o bucurie in casa: Cristi. Anul acesta vor fi in formula de 4.



Gabi (ogabi): "Sanatate, dragoste si flori".

Nevgian sarbatoreste de 8 martie si ziua piticului Necdet care azi implineste 5 anisori, ii uram pe aceasta cale "La multi ani", ea ne povestea ca isi doreste: "multa sanatate, intelegere, dragoste si armonie. Si o super petrecere pentru Necdet."


Noi va spunem La multi ani! tuturor mamicilor, burticilor si aspirantelor cu ocazia zilei de 8 Martie, ziua femeii si va dorim multa iubire, intelegere, intelepciune si sa aveti parte numai de bucurii din partea micutilor.

Fie ca toate dorintele de mama, dar si ca femeie sa vi se indeplineasca!

Va dorim o zi de 8 Martie cat mai placuta,

Echipa Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ziua mamei

Articole recomandate

Citeste si despre