6 locuri unde sa petreceti 1 Iunie

/ / Modificat: 2017-05-31
6  locuri unde sa petreceti 1 Iunie

1 Iunie este ziua in care programul obisnuit al copilului tau se da de doua ori peste cap si se transforma intr-o distractie continua. De Ziua Copilului, poti renunta la regulile stricte din programul zilnic al prichindelului, pentru a-i permite sa-si faca putin de cap, intrucat este o zi magica, in care se sarbatoreste spiritul si inocenta copilariei.

Petreceti Ziua Copilului in familie, intr-un mod cu totul inedit, si participati la cateva evenimente si locuri unde sa va distrati copios alaturi de prichindelul vostru!

Gradina Zoologica

Gradina Zoologica este printre primele optiuni ale parintilor cand vine vorba de a alege un loc special in care sa duca prichindelul de Ziua Copilului. Este un loc fascinant pentru cel mic, in care are ocazia de a vedea si invata tot felul de lucruri despre specii variate de animale si de a petrece o buna parte a acestei zile in compania lor.  

Gradina Zoologica Bucuresti: Aleea Vadul Moldovei nr. 4, sector 1, Bucuresti | www.zoobucuresti.com
Gradina Zoologica Brasov: Strada Brazilor 1 | facebook.com/ZooBrasov/
Gradina Zoologica Sibiu: Calea Dumbravii 142, Sibiu | www.zoo.sibiu.ro
Zoo Oradea: Calea Matei Basarab 1, Oradea | www.zooradea.ro

Parcuri de distractii

Petreceti ziua de 1 iunie in aer liber, in parcurile de distractii din oraselul tau. Bogate in evenimente special organizate pentru cei mici si in tot soiul de dispozitive de joaca pentru ei, parcurile sunt alegerea perfecta pentru a binedispune copilul in aceasta zi, dar o buna oportunitate si ca voi sa va amintiti cu nostalgie de perioada copilariei.

Bucurati-va de gustul vatei sau marului pe bat, de acadelele colorate si delicioase, dar si de alte bunatati cu care va intampina in aceasta zi organizatorii evenimentelor dedicate celor mici si administratorii parcurilor de distractii din toate orasele tarii.  

Picnic la padure

Ziua Copilului este o zi a rasfatului pentru cei mici, de care pot profita foarte usor si cei mari. Iesiti la un picnic in aer liber, in parcuri sau la padure, si bucurati-va de momente speciale in mijlocul naturii. Pe langa faptul ca micutii au ocazia de a explora mai mult natura si de a desfasura o multime de jocuri simpatice pe iarba, este o buna ocazie de a petrece momente unice in sanul familiei si de a va apropia mai mult unii de altii.  

Gradina Botanica

Daca animalutele de la Zoo nu ii fac micutului tau cu ochiul, poate plantele inedite si florile deosebite sunt o varianta mai atractiva pentru el. Mergi cu copilul tau la Gradina Botanica si ajuta-l sa descopere minunatiile pe care le ofera natura in materie de plante si floricele.

Gradina Botanica "D. Brandza" din Bucuresti: Soseaua Cotroceni nr. 32, Bucuresti
Gradina Botanica "Alexandru Borza" din Cluj: Str. Republicii, nr. 42, Cluj-Napoca
Gradina Botanica „Anastasie Fatu” din Iasi: Strada Dumbrava Rosie, nr. 7-9, Iasi 

Ferma animalelor din Bucuresti 

Spre deosebire de Gradina Zoologica, Ferma Animalelor permite copiilor sa se joace cu animalutele, sa invete cum se ingrijesc ele si sa se implice in tot soiul de activitati educative si distractive. In plus, micutii au posibilitatea de a se rasfata cu bunatati naturale si produse bio de la restaurantul "Capritele pofticioase", special amenajat in Ferma.  

 Adresa: Str. Sf. Gheorghe nr. 20, Pantelimon, Judetul Ilfov
www.fermaanimalelor.ro  

Excursie la munte

Daca orasul in care locuiti nu va ofera sursele de distractie pe care le doriti pentru Ziua Copilului, atunci evadati undeva la munte, unde aveti ocazia de a respira aer curat si de a va plimba copilul pe cele mai frumoase creste si varfuri ale muntilor.

Pentru a afla ce evenimente vor avea loc in orasul tau de 1 iunie si nu numai, viziteaza sectiunea noastra de evenimente: Evenimente pentru copii.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ziua copilului

Articole recomandate

Citeste si despre