• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
32 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; clinica

Dr. Varlas Valentin

Dr. Varlas Valentin - Medic Primar, Doctor in Stiinte Medicale

Dr. Varlas Valentin - Medic Primar, Doctor in Stiinte Medicale

Ginecologie

Echocardiografie, echografie vasculara echografie ginecologica si obstetricala, colposcopie

Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia
Clinica Medlife

Medlife - Joi, 15:00-17:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.318.89.36

Opinii utilizatori

Dr. Varlas Valentin
De Larisa pe 14 Februarie 2011

E un medic de nota 10! Il recomand cu caldura tuturor! Calm, profesionist, dedicat meseriei, un medic de exceptie!

Dr. Varlas Valentin
De Aryana pe 14 Februarie 2011

Despre dr. Varlas nu pot spune decat atat: bravo lui pentru profesionalism, calm si intelegere fata de paciente! Se vede ca este pasionat de meseria pe care o practica cu succes!

Dr. Varlas Valentin
De Cristina s. pe 15 Ianuarie 2011

Am 28 ani, si desi a fost vazuta de alti doctori cu ocazia interventiilor pe care le-am mai suferit, nu a fost rezolvata din comoditate, si nici macar nu mi s-a spus ca exista acea problema. Dr. Varlas mi-a explicat totul pe intelesul meu. Este un super doctor cu o fantastica rabdare si mi-a spus adevarul in fata, chiar daca a fost unul neplacut. Mi-a placut asta, pt. ca adevarul trebuie infruntat.

Dr. Varlas Valentin
De Mlesnita corina pe 07 Decembrie 2010

Un medic de nota 20.

Dr. Varlas Valentin
De C.S. pe 06 Decembrie 2010

Iti inspira incredere totala.

Dr. Varlas Valentin
De Aura pe 26 Noiembrie 2010

Am fost si eu de cateva ori la dansul si chiar mi s-a parut un dr. foarte ok. Mi-a vorbit foarte frumos si mi-a explicat totul pe intelesul meu, mi-a raspuns la orice intrebare. Cred ca e unul din putinii dr. care stiu sa comunice cu pacientele.

Dr. Varlas Valentin
De Eugenia pe 09 Octombrie 2010

Un medic de exceptie.

Dr. Varlas Valentin
De Nicoleta15 pe 10 Septembrie 2010

Dedicat meseriei.

Dr. Varlas Valentin
De DANA P pe 30 Iulie 2010

Nota 10.

Dr. Varlas Valentin
De Oana pe 20 Mai 2010

Super doctor. 100% dedicat meseriei.

Contact Dr. Varlas Valentin

Adresa

Bd. Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Victoriei
Site www.spitalulfilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.